Salut. Intradevar asa este. Observatia ta, este corecta. Trebuie totusi facut cava, mai ales cu intrebarile legate de sex. Nu se mai poate Pa
Daca cumva nu ai observat, a inceput scoala. Utilizatorii seriosi isi vad serios de treaba, iar cei (sa spunem doar "neseriosi") stau si raspund la intrebari irelevante, sperand ca poate le pica cate o fundita din cer...
Pai gandeste-te si tu un pic ca a inceput scoala asa ca utilizatori nu mai au atata timp sa stea pe TPU. Avem teme, de invatat la teste doar nu o sa le lasam asa neterminate pe pretextul hai ca e profa buna si ma intelege ca n-am invatat. A inceput scoala si nu prea mai avem timp de stat pe net toata ziua.
Am observat si eu ca toate intrebarile care nu au nici un sens sau nu au ce cauta pe acest site au o gramada de raspunsuri...si celelalte...
Si eu tot asa dar eu cred ca tot m-ai multi adolescenti intra la categoria " Adolescenti " nu m-ai intra la alte categorii din pacate
PT ca. s-au inceput scolilele, liceele, serviciurile etc toata lumea are treaba nu prea mai avem timp de net
Poate... dar totusi nu mi se pare corect sa acorde atentie unor intrebari nesemnficante. n ustiu, doar parerea mea...
Antonia23K întreabă: