Buna intrebarea ... Cred ca din obisnuinta sau prin psihologie, adica inchizi ochii ca sa nu fie mai rau. astea au fost parerile mele
Presupun ca daca nu i-am inchide in cazul in care stranutam productiv i-am infecta cu o cantitate de germeni.
Cred ca pentru ca facem un zgomot prea tare cand stranutam si asa cum ne vine sa punem mana la gura, asa inchidem si ochii oricine face asta
Habar n-am dar e buna intrebarea :* Cred ca e un raspuns la uni stimuli din acel moment cu ar fi zgomotul
E cumplit cand conduci sa iti vina sa stranuiti si sunt situatii cand stranuti de doua ori la rand, crede-ma ca ma straduiesc din greu sa tin ochii deschisi si nu imi iese nicidata, habar nu am de ce, dar e chestia cea mai stupida cand esti la volan
Buna intrebare. Este chestie de instict, ca si batutul cu ciocanelul pe genunchi. Vei afla mai multe la anatomie la liceu. Funda?
E un reflex care iti protejaza ochii in unele carti poti sa gasesti "sa nu iti sara din orbite"dar nimeni nu stie sigur sigur
Nu am incercat niciodata, dar poate cand stranutam politicos ii putem tine deschisi....Cred
anonim_4396 întreabă: