Fiindca este tara mea, cu feti frumosi, si ilene cosanzene.fiindca la noi, sunt codri verzi de brad, si campuri de matasa.la noi atatia fluturi sunt, si-atat jale-n casa.privighetori din alte tari, vin doina sa ne-asculte.la noi sunt cantece si flori, si lacrimi multe.multe.aceasta este tara mea, si neamul meu cel romanesc.aicea eu sa mor as vrea.aicea vreau eu sa traiesc.si ...ca romanul nu-i nici unul, unui toti, si toti sunt unul.chiar si acilisea pe TPU.
Nu vreau funda deci nu o sa raspund artistic, o sa raspund realist. Iubesc Romania pentru ca este patria mea. Trebuie sa-mi fac datoria de cetatean.
Buna! ce inseamna un raspuns artistic? ma rog, vrei un raspuns sincer, ori vrei un raspuns artistic? pai iubesc tara asta pentru ca in ea m-am nascut, in ea am crescut, in ea am invatat, si in Romania am invatat sa iubesc Romaneste, de aceia am ales sa ma casatoresc cu un Roman, si astazi suntem o fam de Romani fericiti si inpliniti sufleteste! a nu-ti iubi tara, inseamna sa nu iti iubesti neamu si seamanu...
Iubesc Romania pentru ca aici m-am nascut. Nu am fost plecata pana acum din tara,doar cand ma gandesc ca sunt departe de tara mea,am un sentiment de dor. Nu imi place muzica populara,dar cand o aud intamplator, ma face sa ma gandesc la viata de la sate, la bunicii mei. Atunci cand bunica aprindea focul la vatra pentru a face cozonaci, atunci cand facea sarmalute cu mamaliguta, atunci cand faceam,noaptea, focul afara si ne adunam in jurul lui. Atunci cand spun ''Iubesc Romania'', ma gandesc la viata de la tara,la portul nostru romanesc, la ceea ce e frumos din tara noastra (munti,campii, mare). Avem atatea bogatii in tara noastra, prea putini le pretuiesc.
Iubesc Romania deoarece este mama mea si tuturor romanilor,ea ne face frati intre noi si ne uneste formand un colectiv urias. Iubesc Romania datorita oamenilor care au trait si vor trai mereu aici, au luptat, au varsat sange si au suferit enorm pentru aceste pamanturi.Romania este lacasul nostru fata de care oriunde am fi plecati avem respect si dor. Romania e casa mea si o iubesc ca si pe soramea
Sper ca te-am ajutat
Iubesc Romania pentru ca este tara mea natala pentru ca in Romania am copilarit si pentru ca mia oferit niste amintiri de neuitat.Imi place Romania ca are o istorie interesanta, imi place Romania pentru ca are multe locuri frumoase imi place Romania pentru ce este cu adevarat si pentru ca este un popor adevarat!
UnZambetPentruToti întreabă:
ღAl3xuTzaAlyღ întreabă:
Haaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: