Nu trebuie s-o confirmi la fiecare intrebare, ci trebuie s-o confirmi o data si bine, iar apoi sa astepti cateva ore, pana se vor actualiza date, si vei putea sa raspunzi linistit. Succes!
Bine ai venit DaaNNuuTzz,
Poate nu ai confirmat inregistrarea pe TPU. In ziua cand te-ai inregistrat ai primit un mesaj de la TPU, in contul de e-mail indicat la inregistrare, prin care iti solicita sa confirmi inregistrarea, dand clic in locul indicat din mesaj. Daca nu ai facut asta cauta mesajul in cont(poate sa fi ajuns si in Spam), deschide-l si da clic in locul indicat si apoi nu o sa mai ai probleme. Succes si numai bine!
Cand te loghezi bifeaza tine-ma logat, iar la unele intrebari apar erori (m-am confruntat si eu cu ele) si pur si simplu a trebuit sa nu raspund
Nu stiu exact ce se intampla. acu 2 minute tot asa imi facea, vroiam sa raspund la o intrebare, si nu ma lasa. chiar si la a ta am incercat, (ironic) si nu ma lasa. In fine, i'am dat un logout si login si gata. Cred ca daca raspunzi la foarte multe intrebari una dupa alta face asa.
Marius1553 întreabă: