| superpissy40 a întrebat:

De ce ma atasez asa de repede de unele persoane? Daca ma atasez de ele, nu le mai pot uita.Ce pot face ca sa nu ma mai atasez de ele?

Răspuns Câştigător
| Enake a răspuns:

Parerea mea este ca pare ciudat ca te atasezi de persoane pe care vrei sa le uiti.Eu stiam ca oamenii de obicei se ataseaza de persoanele la care tin, sau vor sa se ataseze.Incearca sa nu mai pui suflet,gandeste-te la cum gandesc altii despre tine (ma refer la cei care gandesc urat),asa fa si tu cu ei! N-ai de ce sa fii asa! Si cum a spus si riccardo, poti si daca e ceva mai dura, dar si ellaells are dreptate, de obicei vorba aia "Singura persoana in care trebuie sa ai incredere este mama" in fine, ai grija de tine! Funda?

4 răspunsuri:
| ellaells a răspuns:

Si eu eram la fel... cu trecerea timpului mi-am dat seama ca nimeni, dar absolut NIMENI nu merita nimic!

| CorNNeL a răspuns:

Buna, te atasezi deoarece esti o fire sensibila/iubitoare nu ai ce sa faci sa scapi de asta si eu sunt cam la fel, dar este frumos pentru ca nu poti uita usor nu ascunde ceea ce esti nu te schimba, fi tu insuti draga. Sper ca te-am ajutat. Succes!

| Anonim232323 a răspuns:

Fii mai dura!~!

| fatafitoasaroz a răspuns:

Nu mai da importanta la acele persoane