Eu cred ca TPU are cativa ani iar ei se afla alaturi de acest site de la inceput. Dar depinde poate cand site-ul a fost creat au intrat persoane de toate varstele, iar cele mai invarsta au avut mai multa experienta in viata si eu stiut cum sa-i ajute pe ceilalti. Asta cred eu
Pt ca ei au mai multe cunostinte decat cei ca noi:tiner si raspund probabil la mai multe intrebari
parerea mea.
Buna ziua, eu chiar nu stiu cati ani au expertii, dar nu cred ca toti sunt in varsta.PA
Pentru ca este nevoie de o experienta de viata. Nu oricine poate invata din greselile altora. Nu poti trai profund o stare daca nu te consideri primul care o experimenteaza.
"Experienta personala este o scoala costisitoare. Oamenii putin inteligenti invata numai la scoala aceasta, pe cand inteleptii se folosesc mai mult de experienta altora." (Benjamin Franklin)
Cred ca suna mai bine: "De ce majoritatea varstnicilor sunt experti?"
Pentru ca poseda o ampla experienta de viata, pe care o reflecta si pe site! Asta-i opinia mea.
Cei in varsta au o anume experienta in viata.Deci ei stiind mai multe, pot ajuta mai multe persoane.
Cea mai plauzibila explicatie ar fi urmatoarea:poate ca ei au trait mai mult si au avut mai mult timp sa castige experienta! Se zice ca timpul este izvorul experientei, nu-i asa? Deci...cam asa stau lucrurile! Interesanta intrebare.
O zi buna!
@iepuraşul agresiv Unii isi divulga varsta iar la ceilalti iti poti da seama de vasrta lor dupa imaginea de la avatar
Mai bine vezi-ti tu de treaba si gandeste inainte sa raspunzi!
Pentru ca pe langa teorie e nevoie si de practica si asta iti cam mananca ceva ani. Mai in varsta nu inseamna batran, nu?
Sunt experti care s-au inregistrat la sfarsitul lui 2009 deci nu conteaza de cand esti pe site ci cate puncte ai adunat.
In varsta? Nu cred.Sunt si mai tinerei
Conteaza motivul pentru care au fost alesi.Sau motivele.Pe care bineinteles le insira Raluca si echipa pe blog-ul site-ului
Pentru ca sunt mai trecuti prin viata spre diferenta de noi, ce-i tineri si inca in formare .