| FemeiaPaiangan a întrebat:

De ce majoritatea expertilor sunt mai in varsta?

Răspuns Câştigător
| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Eu cred ca TPU are cativa ani iar ei se afla alaturi de acest site de la inceput. Dar depinde poate cand site-ul a fost creat au intrat persoane de toate varstele, iar cele mai invarsta au avut mai multa experienta in viata si eu stiut cum sa-i ajute pe ceilalti. Asta cred eu big grin

21 răspunsuri:
| GabiCh93 a răspuns:

Pt ca ei au mai multe cunostinte decat cei ca noi:tiner si raspund probabil la mai multe intrebari
parerea mea.

| dadaina a răspuns:

Pentru ca au acumulat experienta mai multa pe parcursul anilor...

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua, eu chiar nu stiu cati ani au expertii, dar nu cred ca toti sunt in varsta.PA

| Jonathan a răspuns:

Deoarece au mai multa experienta.

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca este nevoie de o experienta de viata. Nu oricine poate invata din greselile altora. Nu poti trai profund o stare daca nu te consideri primul care o experimenteaza.

"Experienta personala este o scoala costisitoare. Oamenii putin inteligenti invata numai la scoala aceasta, pe cand inteleptii se folosesc mai mult de experienta altora." (Benjamin Franklin)

| Vizitiul a răspuns:

Cred ca suna mai bine: "De ce majoritatea varstnicilor sunt experti?"
Pentru ca poseda o ampla experienta de viata, pe care o reflecta si pe site! Asta-i opinia mea.

| andrei1555 a răspuns:

Pentru ca au stuidiat mult si un copil stie raspunsulrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca au experienta de viata si stiu ce sa raspunda, raspund corect la intrebarile pusehappy.

| Streetboy a răspuns:

? pentru ca sunt experti, numai cei in varsta stiu sa dea sfaturi bune.

| Genius21 a răspuns:

Cei in varsta au o anume experienta in viata.Deci ei stiind mai multe, pot ajuta mai multe persoane.

| annie_9752 a răspuns:

Cea mai plauzibila explicatie ar fi urmatoarea:poate ca ei au trait mai mult si au avut mai mult timp sa castige experienta! Se zice ca timpul este izvorul experientei, nu-i asa? Deci...cam asa stau lucrurile! Interesanta intrebare.

O zi buna!

| FemeiaPaiangan explică:

@iepuraşul agresiv Unii isi divulga varsta iar la ceilalti iti poti da seama de vasrta lor dupa imaginea de la avatar happy
Mai bine vezi-ti tu de treaba si gandeste inainte sa raspunzi!

| karellen a răspuns:

Pentru că au acumulat mai multă experiență happy

@matchpoint Am spus "majoritatea" nu "toti".

| darrio2007 a răspuns:

Au acumulat experienta pina la virsta lor.

| cmm a răspuns:

Pentru ca pe langa teorie e nevoie si de practica si asta iti cam mananca ceva ani. Mai in varsta nu inseamna batran, nu?

| Floreenofficial a răspuns:

Sunt experti care s-au inregistrat la sfarsitul lui 2009 deci nu conteaza de cand esti pe site ci cate puncte ai adunat.

@cmm Inseamna de la 40 de ani in sus.

| Razvan a răspuns:

In varsta?thinking Nu cred.Sunt si mai tinereihee hee
Conteaza motivul pentru care au fost alesi.Sau motivele.Pe care bineinteles le insira Raluca si echipa pe blog-ul site-uluibig grin

| Silviu_7167 a răspuns:

Pentru ca sunt mai trecuti prin viata spre diferenta de noi, ce-i tineri si inca in formare big grin.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca e asa e un lucru bun, experienta de viata isi spune cuvantul.