| 123erty1 a întrebat:

De ce mi se restarteaza lapoptul dar numai cand downloadez de pe net am folosit si google chrome si internet explorer, opera si tot mi se restarteaza cand descarc un program va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac am dezactivat si firewall-ul si tot degeaba am dat si scan sa vad daca are virusi si nu are, pentru ca ii copie noua instalata de windows de 2 zile.

Răspuns Câştigător
| Cronki a răspuns:

Poate creste temperatura la CPU peste limita, se incinge si atunci se restarteaza, asta daca nu cumva te trimite in pagina albastra! Verifica temperatura cu Core Temp: http://www.alcpu.com/CoreTemp/ si daca creste peste 85/90 de grade, incearca sa aspiri praful si scamele cu un aspirator. Este posibil ca elementi coolerului sa fie incarcati de praf iar ventilatorul nu poate răci bine procesorul!

2 răspunsuri:
| 3rN3SyTo a răspuns:

Mie mi-se restarta pc-ul intruna, desi am reinstalat xp, seven, wista etc...tot degeaba...la mine problema era acel lichid de pe procesor,numai aveam deloc lichid,sau crema cum ii mai spune,poate si la tine e la fel,daca al ai de mult sau al folosesti des,incearca la un serivice ei stiu mai bine, e parerea mea, bafta

| 123erty1 explică:

Gata am rezolvat am avut un visurs numit WORM ce afecteaza netu si de asta cand luam programe de pe net se restarta i-am dat un scan cu AVG si gata virusu l-am avut pe un stick si am uitat sal formatez oricum mersi de raspuns. si de aspirat tot la 2 saptamani il aspir il desfac bucati laptopu si il asamblez la loc si ii ca nou