| Ezyo a întrebat:

De ce mi se umple mereu local disk C, desi nu salvez nimic acolo, si imi scade memoria, cred din cauza asta. sad

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pot fi mai multe cauze. Pentru a goli din partitie iti recomand sa dai o curatare, se poate cu un program de genul CCleaner ori din Start/All Programs/Accesories/System Tools si cu Disk Cleanup. Dupa curatare da o defragmentare cu Disk Defragmenter, intrand tot cum ai intrat la curatare. Dupa aceasta cred ca o sa fie mai goala partitia C. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Unele programe antivirus muta fisierele infectate in carantina (chiar daca nu-i dai scanare, au modul de scanare periodica), care de regula se afla in C, mai precis chiar in folderul in care este instalat antivirusul. In setarile antivirusului poti opta pentru stergerea acestor fisiere, in loc de mutarea lor in carantina. Verifica si folderul c:\windows\temp. Asta doar ca sa identifici cauza. Pentru remediere, sfatul lui Ioandelasal e bun. Succes!

| Raul1971 a răspuns:

Ori ce dai downlada doar sortcatul ti se pune unde il salvezi restul asa e setat la ori cine sa intre in C.