| maryan1997 a întrebat:

De ce nu imi mai merge alt brawser? imi merge decat mozila si internet explorer.

6 răspunsuri:
| Diavolcata a răspuns:

Daca ai setat prin proxy, intai verifica prin proxy. Daca nu merge, atunci se baga pe direct. Alt browser nu face asa. Noi n-avem cum sa-ti spunem ce ip si ce port sa pui in proxy atata timp cat nu stim cine si cum iti da tie net. Uita-te in IE la Options, connection, Lan Settings si vezi ce e bifat acolo si daca e specificat vreun proxy server. Cu alte cuvinte, cum iti intra tie netul in calculator? Pe ce esti conectat? Modem, Modem de cablu, Retea? Si dezactiveaza si BitDefenderul sau da-i uninstall daca nu te descurci si dupa aceea il instalezi la loc. Bafta!

| Lucas3031 a răspuns:

Nu iti merg bine altele

| CoRnEtEL a răspuns:

Fiindca l-ai setat ca browser.deseteaza-l si gata, ai rezolvat. sfat:seteaza ca browser google chrome(momentan e cel mai rapid de pe piata, nu de alta)

| maryan1997 explică:

L-am dezinstalat si tot nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei TPU, de ce nu mi s-a postat raspunsul meu aici ieri? Nu admiteti ca mozilla e cel mai bun si chrome e de kk?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru maryan1997):

Lasa un singur browser, si seteaza-l ca implicit. iti va aparea mesajul seteaza ca implicit, momenten tu ai setat doar mozilla, asa ca el iti va fi motor de cautare, si daca ai mai multe browsere, nu poti intra cu acelasi cont de orice ar fi9tpu,facebook0,pe doua browsere deodata.

Întrebări similare