Deci problema se rezolva 100% astfel:
de duci la descarcari, iei fisierul si il copiezi pe desktop si gata. (Mozilla creeaza folderul descarcari cu diacritice si XP ul creeaza o eroare). Funda
Mersi mai azutat si pe mine cat de simplu era mersi
Esti cel mai tare frate mersi am incercat cum ai spus tu si merge
Intai dezinstalezi pe cel care-l ai.Descarca si instaleaza-l offline
http://www.mydigitallife.info/......-download/
Incearca intai yahoo 8 si apoi baga-l pe 10 sau 11 asa fac si eu ) asa is calc astea mai vechi )
1. sterge yahoo messenger din control panel si din partitia in care a fost salvata( de obicei intra in C:/ Program Files/ Yahoo...)
2. daca ai probleme in stergerea din partita C:/ intra pe www.softpedia.com descarca gratuit unlocker assitant, il instalezi, mergi la folder-ul de yahoo! cu buba dai click de dreapta selectezi optiuna ''unlocker'' si dupa la sectia ''action'' alege ''Delete'' ( asta pentru Win 7, win vista, win 8, pentru Win xp, multi dosarul Yahoo! sau cum se numeste el din C;/ pe desktop si apesi Start> Run> Cmd> dir ( apesi enter) > cd desktop ( dai enter iar) > dir ( iar tasta enter) > del '' numele folder-ului '' ( exempleu: del '' Yahoo '' ) apesi enter, si daca te intreaba ''are you sure bla bla '' apesi tasta ''Y'' si iar enter si voila ( folderul ramane dar il poti sterge printr-un simplu ''delete'' )
3. du-te in control panel si da desable la Windows firewall, inchide si antivirusul preventiv, pentru ca yahoo de mult eori este luat ca program neautorizat
4. descarca yahoo messenger de pe site-uri autorizate
5. enjoy:P;
P.S.:
sper sa iti fi fost de folos
Tot nu il pot descarca exact imi scrie NSIS error launching installer
Deci problema se rezolva 100% astfel:
de duci la descarcari iei fisierul si il copii pe desktop si gata. (mozilla creeaza folderul descarcari cu diacritice si XP ul creeaza o eroare). Fundawinking
Nici mozillarefix nu imi permite sa o instalez. SA fie devina leptopul ca este in garantie nu stiu ce pot face? Am incercat variantele de mai jos dar la fel face.
De ce nu pot instala yahoo din nou imi da eroare la instalare?
Catalin979 întreabă: