| Onutzyk a întrebat:

De ce nu mai pot sa raspund?
Adica dau pe raspunde si nu se intampla nimic!
Pl help

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da o eroare siteul, dar numai pe Internet Explorer. Eu am rezolvat-o folosind Mozilla.

Apache
| Apache a răspuns:

Folosesti internet explorer nu? ...pai IE si TPU nu se inteleg prea bine! :. treci pe mozila sau chrome

| ProjectJackpot a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie dupa ce dau cateva raspunsuri.Trebuie doar sa astepti putin timp si gata.

| Lora a răspuns:

Descarca Google charome o sa iti mearga pe urma

| Dina_9734 a răspuns:

Mie mi se intimpla la fel, problema consta in aceia ca atunci cind ti-ai facut cont ai confirmat un email invalid, asa ca ai avut posibilitatea sa raspunzi doar de citeva ori.In curind nu vei putea nici sa dai intrebari, eu stiu toate acestea pentru ca mi s-a intimplat si mie, si mi-am facut deacum vreo 3-4 conturi pe TPU si pina la urma nici unul bun.Acum insa mi-am facut din nou un cont, unde am confirmat un email valid. Fa si tu la fel!

NOname
| NOname a răspuns:

Aceeasi problema am avut si eu (o au si altii, unii dintre noi). Cauza: cel mai probabil reclama mascata la Dom us (daca-l scriu impreuna, imi scurteaza postarea, nu ma lasa sa postez aceasta propozitie), care a incarcat/marit site-ul prea de tot. Solutia: daca ai Internet Explorer, trebuie sa ti-l inlocuiesti cu un alt browser - Mozilla Firefox, Google Chrome sau Opera. Explorer-ul nu mai face fata TPU-ului, incarca totul foarte greu sau chiar deloc. Eu mi-am instalat ieri seara Google Chrome, si de atunci totul zboara. :)) Nu mai am nici un fel de problema.
Uite intrebarea pe care am pus-o ieri pe TPU in legatura cu acest lucru: http://www.tpu.ro/......-cu-multe/ .Citeste comentariile! Te vor ajuta sa-ti dai seama, daca ai aceeasi problema ca si mine, si vei putea s-o rezolvi. Succes!

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Nici eu nu mai pot dar momentan nu am decat internet explorer in computer

| JustMeYl3 a răspuns:

Cred ca din cauza internet explorer...

sper ca te'am ajutat! :*

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel.
Dureaza numai 6-7 zile pana se repara.