anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot raspunde la intrebari? totul este ok pana in momentul in care intru pe o postare si doresc sa raspund.in acel moment imi da eroare de pagina.

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Ce browser folosesti? Uneori, daca folosesti internet explorer, nu prea poti posta pe TPU. Treci pe Firefox. Asta in cazul in care site-ul nu are vreo defectiune tehnica.

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am patit si eu ieri chestia asta si mai tarziu, mi-au aparut cateva raspunsuri de 2 ori. Am inteles ca a fost o problema cu serverul.

mlm
| mlm a răspuns:

Probabil este o defectiune, ai rabdare, cu rabdarea invingi multe.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Intra sus la Contact si scrie-i Ralucai. Ea v-a rezolva problemawinking
Mult succes!big grin

auran
| auran a răspuns:

Mai incearca...se mai intampla - mai sigur, verifica-ti raspunsurile ca sa nu iti apara de 2 ori acelasi raspuns...nu fi trist...

auran
| auran a răspuns:

Enigma acum sunt pe sit, dar nu stiu pentru cat timp...

auran
| auran a răspuns:

Pai sa vad cu ce te-as putea incalzi (daca esti asa de infrigurat)...http://www.youtube.com/watch?v=1By5kNP-2ak&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=XpHhoKkSHng&NR=1

auran
| auran a răspuns:

Imi pare rau ca nu am fost la inaltime ca alte dati... tu esti ca de obicei... mi-ai amintit de tinerete...merci pentru melodie

auran
| auran a răspuns:

Te-am inteles din prima dar, ...nu vreau sa ma impiedic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mi s-a intamplat.Am trimis mesaj la contact si mi-au cerut sa-mi confirm adresa de mail.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea a aparut, deci problema poate e de la tine, adica. din pc! Sau esti si tu suspendat si asa se manifesta? laughing
Incearca intervii chiar la propria ta postare, poate merge! Imi pare rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Observ ca mai sunt si altii ce nu pot posta raspunsuri.am primit un mesaj in privat de la zazu si m-a lamurit asupra problemei. a trebuit sa-mi instalez vulpea de foc pentru a reusi sa postez.inca o data, multumesc.
@mlm-nu cred ca mai pot avea rabdare, inainte aveam excesiv de multa, insa acum...,
@auran-nu sunt trist, ci numai nelinistit cand tu nu iti faci aparitie pe site. tongue
@dara-intr-adevar, am trecut pe firefox, insa cred ca ar trebui sa rezolve problemele cu siteul, asa mi se pare normal.probabil ca de la atatea masuratori facute de catre unii copii unor anumite organe, s-a dereglat si siteul. laughing
@dmonik-primul gand ce mi-a trecut prin minte a fost sa ma uit la suspendati.nu m-am gasit, din fericire pentru unii si din nefericire pentru altii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok.am sters cache-ul si observ ca merge acum.multumesc,insa tocxmai m-am facut cu un browser in plus. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@auran-deci, ne vei parasi din nou, asa-i? offff! si ma obisnuisem cu dedicatiile tale, le asteptam cu infrigurare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@auran-ar fi foarte multe metode sa ma incalzesti, observ ca ai ales-o pe cea mai putin interesanta de data asta.;)
ok, acum iti ofer si eu spre destindere o melodie, tot pe aceleasi ritmuri:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@auran-nu m-ai inteles.ideea era alta, melodiile chiar imi plac foarte mult, stii doar ca avem aproape aceleasi gustiru sau in mare masura, insa mai exista si alte metode de a incalzi un barbat. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@auran-cel putin incearca sa mergi cat mai incet, daca se poate chiar deloc.asa nu va fi nevoie sa te impiedici. tongue rolling on the floor