| nukeyly a întrebat:

De ce nu se pune mercur(toxic) in alimentatie, daca soda caustica(hidroxid de sodiu) se pune?

Caz concret: biscuiti Oreo double creme 185g_ eticheta ro: biscuiti cu cacao si crema 45% cu aroma de vanilie_ (.) corector de aciditate (hidroxid de sodiu), aroma.

Hidroxidul de sodiu, foarte toxic de fel, dar cand se pune in mancare devine inofensiv WTF?

ATUNCI DECE NU VEDEM SI MERCUR IN INGREDIENTELE ALIMENTELOR, avand in vedere ca in unele vaccinuri pentru bebelusi din SUA MERCURUL se pune ca si conservant.

obs:
https://www.youtube.com/watch?v=XU8nSn5Ezd8
How Mercury Causes Brain Neuron Damage - Uni. of Calgary

1 răspuns:
| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca se folosesc cantitati foarte mici, si nu sunt srudii care sa demonstreze ca afecteaza pe termen lung. Si in sua ii lasa sa foloseasca o gramada de chestii indoielnice ca asa e legea la ei.