| Milk Swan a întrebat:

De ce nu si intrebarile mele sunt puse sus, in coloana de patru? Nu-i corect, intrebarile lui gustos sunt o curiozitate, in timp ce viata mea e in pericol deoarece trebuie sa gasesc un arici care sa manance serpii de la mine din curte! Da-ia viata mea e in pericol! Mai am si piscina, poate se baga in ea, eu nu am acele intrumente de a o curata, si prin mizerie nu-l vedem, ne poate musca! Va rog, o singura data sa imi puneti si mie aceasta intrebare sus! :

"""Buna ziua, sunt o iubitoare de animale, si imi doresc foarte mult un arici. Stau la curte unde am 2 broaste testoase care se plimba libere. Ma intreb daca si un arici s-ar simti bine... Nu conteaza sexul, rasa... Daca ma puteti ajuta, ma puteti contacta la adresa: rebeca989@yahoo.com Cine poate dona un aricel?"""

VA ROG, O SINGURA DATA, IN LOCUL UNUI MEMBRU CARE NU ARE INTREBARIL ATAT DE IMPORTANTE, VA ROG!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huh?

Shin
| Shin a răspuns:

Vrea sa ca aceasta intrebare sa ajunga in bara de 4 intrebari de sub semnul TPU.ro de pe pagina pricipala :)
http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=37811
Pe pagina asta si-a lasat cineva un ID de mess si un nr de telefon, poate ca ii creste. Poti incerca.
Numai bine, Shin.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Aceasta cerere o adresezi administratorului acestui site pe care il poti gasi la sectiunea "Contact" din partea de jos a paginii.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Roaga adminstratorul la adresa de contact sa-ti puna intrebarea. Dar penstrua asta trebuie sa fie scurta, clara si fara greseli de ortografie. Daca tie nu ti se pare suficient de importanta intrebarea incat sa o scrii corect si ingrijit, de ce crezi ca administratorilor li se va parea altfel?