Eu votez. ( vad ca la intrebarea asta toate lumea voteaza raspunsurile.acum le voteaza ca sa se vada ca voteaza. nici nu voteaza dupa merit ) de exemplu la Deutza97 si la ♀ ►♥lory1995♥◄ ce e stupid sau nefolositor. in rasp lor? acum votati la misto
Votez doar raspunsurile, mai rar intrebarile dar mi-am propus sa votez si intrebarile mai des, doar pe cele mai stupide, dar si pe cele f. bune.
Trebuie sa imi placa foarte mult un raspuns ca sa il votez.Nu stau sa citesc raspunsurile tuturor si sa le votez, pur si simplu care imi sare in ochi si e bun il votez
Cine a zis ca nu votam?
fiecare voteaza in functie de preferinte, daca li se par un raspuns haios, inteligent si se merita votat.nu stai mereu sa votezi fiecare raspuns
Puteţi vota o întrebare dacă este folositoare şi/sau inteligentă, iar chestia cu amuzantă este de multe ori cea ce căutaţi şi nici atunci nu sunteţi siguri dacă e "amuzant" sau "stupid" deoarece majoritatea răspunsurilor "amuzante" / unde vreau să ajung / sunt stupide, vă rămâne totuşi 2 opţiuni "folositor", "inteligent şi "nefolositor". chestile astea se pot pune în orice fel de întrebări iar din "o grămadă de utilizatori" 20% sunt cei care voteză.
@ady2607 deoarece eu le-am votat pe toate. iar alţii se iau după mine deoarece "le sare postul în ochi", de ce ală are şi eu nu am (ceva de genu)
Eu votez aproape toate raspunsurile, mai putin pe cele atat de tampite.Atunci ma abtin.
Cat despre intrebari, am votat de 2-3 ori.Am dat nota 10 intrebarii acesteia
@ancotsa, multumim...Se vede se si voteaza, uneori cu stupid si nefolositor aiurea...
Uita-te pe profilul fiecaruia, o sa vezi ca au fost date voturi... Poate-or fi cateva exceptii.
Raspunsurile intrebarii acesteia abunda de voturi, si stupizi si inteligenti, tot ce vrei tu. Tocmai ti s-a demonstrat contrariul sustinerii tale
UnderPressure întreabă: