| nukeyly a întrebat:

De ce o intr-o unitate unde se preparara mancare, gen restaurant sau fast food, inspectia sanitara nu te lasa sa speli tavile cu "axion sau pur" iar la spalat cuptor nu poti folosi "Triumf solutie pentru cuptor si aragaz" si cer alte substante cica "avizate" care sunt de 20-100 ori mai scumpe?
Atunci axion, pur, triumf, etc de ce se mai fac daca sunt non conforme dupa ei?

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Pentru ca este o diferenta mare intre nivelul de igiena cerut in spatii de natura publica vs. cel privat din locuinta ta.

| johnnny123 a răspuns:

Pentru că Axion, Pur, Triumf, etc sunt soluții de uz casnic, de putere redusă. Nu sunt soluții profesionale.

Este ok să folosești Axion ca să speli o farfurie din care ai mâncat doar tu, dar nu este suficient pentru a igieniza o farfurie din care mănâncă 100 de oameni în fiecare zi.

Și nu cred că soluțiile profesionale sunt "de 100 de ori mai scumpe". Să fim serioși.

Întrebări similare