anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oamenilor răi le merge cel mai bine in viața? Și omul bun mereu are de suferit? La mine in familie nu mai oameni buni au murit și cei răi nu au nici pe naiba! Și în general văd că ăștia rai o duc cel mai bine in viața. De ce?

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

E simplu de ce aia rai o duc mai bine, ca se gandesc la ei intai, isi urmaresc interesul, nu le pasa de altii ca sa se incarce negativ, nu lasa de la ei pentru ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact asta am observat și eu de la viață. Că bine zici... Exact la fel vad și eu... Nasoala viața asta.
Nu știu de ce e asa

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu e deloc echilibrata, parcă cei răi au un mare privilegiu de la viață, astora mereu le merg bine

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da. Din păcate tot ce putem face e sa incercam sa ne facem viața cât mai ok putem noi.

| vodami92 a răspuns:

Nu e asta! doar ca asa este viata! si este realitate pura! multi nu inteleg de ce moare ala sarac iar ala bogat dainuie in continuare!

| AlexBombaRusa a răspuns:

Depinde la ce te referi tu la oameni rai happy, daca la tine om rau inseamna de exemplu ca unu are bani si nu face pomeni toata ziua asta nu inseamna ca e om rau e chiar om bun pentru ca asa te ajuta refuzandu-te si motivandu-te sa te trezesti si sa te ridici singur. Daca te referi la oameni doar la comportament pai e simplu aia buni mor pentru ca sunt prosti nu in sensul de cunostinte in sensul sunt prosti ca daca ii injura cineva pun la suflet se enerveaza si enervandu-te toata ziua faci infarctul ala intr-o zi si ala esti. Uite ma dau pe mine exemplu am un nume de animal ca nume de familie si cat am fost in general m-au luat aia la misto si in ore si in pauze dar cand am ajuns pe a 8 am realizat ceva aia sunt niste nimicuri si eu eram cel mai destept din clasa cum sa ma supere pe mine un fraier.Si la liceu au incercat aia in prima saptamana dar am fost baiat am stiut cum sa o reglez si n-a mai incercat nimeni ca a vazut ca ma doare la pateu =).Asa e pentru toata lumea aia rai sunt de fapt rupti in f4nd sau frustrati care n-au reusit ce si-au propus si isi varsa frustrarile pe tine de genu daca eu nu pot nici tu nu poti.