| Elenutsaaaa a întrebat:

De ce ploua?laughing. Cel mai,, inţelept" raspuns. funda.happy

Răspuns Câştigător
| 4l3x a răspuns:

De ce ploua? raspunsul este foarte simplu ...Ploaia este o formă de precipitaţii atmosferice. Ploaia se formează când diferite picături de apă din nori cad pe suprafaţa Pamântului în formă lichidă. Nu toată ploaia ajunge în sol. Unele picături de apă se evaporă în timpul căderii şi nu mai ajung în pământ.Ploaia este o parte importantă a circuitului apei în natură şi are loc după ce apa care s-a evaporat din râuri, lacuri, oceane, ş.a.m.d. se condensează ajungând picături de apă şi cade pe pământ, întorcându-se înapoi în, râuri, lacuri. Procesul formării ploii este numit şi efectul Bergenon.Omul influenţează permanent fenomenele meteorologice, inclusiv ploaia. Ploaia poate fi indusă ca urmare a reacţiilor chimice produse de gazele din atmosferă şi gazele poluante produse în timpul activităţilor umane, uneori cu efecte dramatice.
fundita?

13 răspunsuri:
| RiRi5846 a răspuns:

Ploua pentru ca s.a plictisit ceru` de soarelaughing

| Beibii a răspuns:

Ploaia este o formă de precipitaţii atmosferice. Ploaia se formează când diferite picături de apă din nori cad pe suprafaţa Pamântului în formă lichidă. Nu toată ploaia ajunge în sol. Unele picături de apă se evaporă în timpul căderii şi nu mai ajung în peământ.Ploaia este o parte importantă a circuitului apei în natură şi are loc după ce apa care s-a evaporat din râuri, lacuri, oceane, ş.a.m.d. se condensează ajungând picături de apă şi cade pe peământ, întorcându-se înapoi în peârâuri, râuri, lacuri. Procesul formării ploii este numit şi efectul Bergenon.Omul influenţează permanent fenomenele meteorologice, inclusiv ploaia. Ploaia poate fi indusă ca urmare a reacţiilor chimice produse de gazele din atmosferă şi gazele poluante produse în timpul activităţilor umane, uneori cu efecte dramatice.

| BroascaCuElice a răspuns:

Pentru ca fac eu dus

| maniac a răspuns:

Datorita acumularilor de apa din nori care se ciocnesctongue

| haifisch a răspuns:

Special pentru tine ploua. Ca sa te speli.

| 4l3x a răspuns:

Ploaia este o formă de precipitaţii atmosferice. Ploaia se formează când diferite picături de apă din nori cad pe suprafaţa Pamântului în formă lichidă. Nu toată ploaia ajunge în sol. Unele picături de apă se evaporă în timpul căderii şi nu mai ajung în peământ.Ploaia este o parte importantă a circuitului apei în natură şi are loc după ce apa care s-a evaporat din râuri, lacuri, oceane, ş.a.m.d. se condensează ajungând picături de apă şi cade pe peământ, întorcându-se înapoi în peârâuri, râuri, lacuri. Procesul formării ploii este numit şi efectul Bergenon.Omul influenţează permanent fenomenele meteorologice, inclusiv ploaia. Ploaia poate fi indusă ca urmare a reacţiilor chimice produse de gazele din atmosferă şi gazele poluante produse în timpul activităţilor umane, uneori cu efecte dramatice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voiam sa fac o gluma, dar ma abtin.Stintific se explica astfel:din cauza caldurii,apa din pamint,mari si oceane,se evapora; in straturile superioare ale atmosferei,condenseaza si ajunge pe pamint ca ploaie, ninsoare sau grindina, in functie de temperatura.Eu am sa spun altceva:exceptind anomaliile, daca nu am avea ploi, am muri de foame. sper sa intelegi.Numai bine.

| pitiqqqqqq a răspuns:

rolling on the floor / place intrebarea.

| pitiqqqqqq a răspuns:

Asa papusa.
Fii reaaa.
rolling on the floor)

| Elenutsaaaa explică:

laughing) cum sa nu andreealaughing:X

| Elenutsaaaa explică:

Auzi,,haifisch''.pentru cultura ta generala.nu fac baie in ploaie.asa.castraight face...sincer.destia ca tine am mai intalnit.si mie foarte mila de voi.sunteti praf

| Elenutsaaaa explică:

Cu asemenea specimene cum sa nulaughingangry

| CosmiN7 a răspuns:

Din cauza vaporilor de apa care se ridica in cer si se formeaza nori iari apoi se scurg rolling on the floor