.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a întrebat:

De ce s-a schimbat site-ul asa mult de azi dimineata si pana acum? s-a schimbat pana si punctajul... mi se pare ca a inceput sa devina un site greoi...sad

Răspuns Câştigător
| catalinten a răspuns:

Salutare, everybody.
Dap, ieri si astazi am urcat foarte multe schimbari. Cum a spus si Raluca, ele sunt rodul observatiilor voastre in primul rand. Si pentru aceasta va multumim din suflet.

Practic schimbarile vor fi resimtite in cam toate zonele site-ului. Raluca va pune pe blog o lista cu schimbarile efectuate.
Iar in perioada urmatoare mai vom face ceva modificari pentru a avea o comunitate cat mai utila celor care pun raspunsuri.

Faza cu punctajele vine asa: vrem la un moment-dat sa facem si mici concursuri care sa ii recompenseze pe cei activi. Desi credem ca oamenii ajuta in primul si in primul rand din altruism sincer. Pentru ca aceste concursuri sa nu degenereze trebuie sa avem un sistem de punctaj cat mai putin fraudabil. Si din cauza aceasta am facut o serie de modificari.

Eu si Raluca suntem aici sa raspundem la toate intrebarile. Multumim mult pentru tot ce faceti pe TPU.

Feedbackul vostru este foarte important pentru noi.
Iar gandul ca atat de multi oameni doresc sa ajute alti semeni ma face sa cred ca Romania nu este chiar o cauza pierduta.

42 răspunsuri:
| jahjah a răspuns:

Catalinten, ai reclamatii tongue

Mike, a fost adaugat doar campul din stanga sus, cu bancnotele. Atata tot. Nu mi se pare ca incarca pagina deloc! Si in plus, asta e unul din cele mai aerisite si placute pagini din webul romanesc: culori placute, scris mare negru pe alb, nu foarte incarcat grafic... e lux! Sa speram ca fiind un proiect de suflet, sa nu se umple de bannere si alte chestii comerciale worried

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da, in mare ai dreptate dar la mine s-a schimbat si punctajul din mii a ajuns zeci de mii... dar oricum nu punctajul conteaza. Ceea ce conteaza este ca oamenii sa-si gaseasca raspunsul la intrebari. oricum la mine TPU.ro mereu s-au incarcat paginile TPU.ro mai greu...

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Ai dreptate Mike, m-am uitat si eu si intr-adevar s-a cam schimbat si cam mult. Si punctaj. Ai dreptate.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Pai da s-a schimbat dar nu ne-a anuntat nimeni ce este cu aceste schimbari, in special cu schimbarea punctajului.nu de alta, dar sa stim si noi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca la sfarsit de saptamana lumea are mai mult timp liber si "rasfoieste" raspunsurile, de aici si punctajele

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Nu cred mai zazu1972 pentru eu aveam vreo 5800 de puncte si acum imi apare ca am 59600...cat de multi sa viziteze site-ul? cred ca s-a mai adaugat un ''0'' la punctaj...

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Waw, si nici nu ne mai putem vota singuri. Asta da surpriza. Placuta as putea spune. Eu as mai propune la"comunitatea noastra"sa se introduca pe langa titlurile de acolo sa se asdauge se cele lipsa si adica "cel mai nefolositor"si titlul de "retardat"

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da ai dreptate, termenul de ''retardat''este prea dur pentru niste oameni care doresc sa ajute! am observat ca nu ne mai putem vota singuri, si este o idee foarte bune, deoarece multi utilizatori isi votau propriile raspunsuri.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Intradevar surpriza... e bine venita schimarea asta... sunt curioasa cei care s-au votat singuri pana acum ce populari o sa fie de acum...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da, si eu sunt curios.multi au urcat in clasament deoarece s-au votat singuri...

tundenana
| tundenana a răspuns:

Asa este Mike... si s-a deranjat sa ne voteze raspunsurile si cu nefolositor si retardat... sa-i fie de bine...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Am vazut 2-neolositor si 2-retardat si la mine si la tine si la clau2toma...deci avem dusmani ascunsi pe site.laughingrolling on the floorde aia nu mai ploua afara ca ne voteaza ei raspunsurile ca fiind retardate sau nefolositoare!tongue

tundenana
| tundenana a răspuns:

Sa le fie de bine... eu nu sunt aici pentru ca sa acumulez puncte sau calificative de folositor sau ce-o mai fi... ci pentru ca imi place sa ajut oamenii... eu ajut oamenii zilnic in meseria mea... si de aceea sunt si aici... crede-ma habar nu am ce e cu punctele astea... pentru ce sunt... ce rol au... dar nici nu ma intereseaza...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Imi place atitudinea ta si sunt de acord cu cei spui.lasa-i sa faca ce cred.eu consider ca ajut oamenii cu niste raspunsuri bune dar am inceput sa nu mai suport intrebarile puse aiurea si de aceea raspund asa mai piperat.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Mike vezi ca... nefolositor si retardat e in urma noastra...rolling on the floor

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Am observat mai tundenana, cred ca e asasin platit!laughingrolling on the floormai ''ciumpalacule''(vorba lui Mircea Badea)nu ai ce face la ora asta? lasa-ne in durerea noastra... uitate la un film si scuteste-ne.stim ca esti prost dar nu ne mai si demonstralaughingrolling on the floor

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am observat si eu schimbarea, in plus azi mi s-a blocat intrarea in site, probabil cand se adauga campul de sus. Mai nasol e ca, desi pot adauga raspunsuri, nu pot pune intrebari. Am vrut si eu sa pun intrebarea cu punctajul si... n-am reusit sa postez. Sper ca maine sa fie mai bine. Despre design spun si eu ca unul foarte atractiv si vizibil., mai ales ca eu am probleme cu vazul.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Rroxi43 ai grija ca pe aici circula un ''asasin'' care voteaza raspunsurile voastre ca fiind ''retardate''sau ''nefolositoare''. vreau sa-i anunt pe toti ''concetatenii'' care au raspuns la intrebarea mea ca eu nu am votat niciun raspuns cu niciun calificativ! poate se va deconspira ciumpalacul care a facut-o...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am observat ca cei care n-au mai putut sa se voteze au trecut la represalii si i-au cadorisit pe fruntasi cu... clasificarea de retardati sau nefolositori. Ca sa nu se zica ca romanii nu sunt inventivi... Totusi credeam ca suntem o comunitate mai presus de nimicuri ca asta. Conteaza sa poti ajuta pe cineva, sa te simti util. Este un bonus... punctajul acordat.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da rroxi43, dar unii vor sa fie fruntasi prin astfel se scheme mizerabile.noi,fruntasii ne-am chinuit luni bune sa ajungem unde suntem astazi iar ei vor sa ne desconsidere in fata celorlalti utilizatori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zilele trecute am lasat un mesaj celor de la TPU in,, blogul nostru si al vostru,, despre chestia cu punctajele, nu de alta dar habar nu aveam cum sa ii contactez si la doua zile cand m-am mai desteptat le-am trimis un mesaj direct, oricum le multumesc pentru ca au luat-o in serios.

carla
| carla a răspuns:

Apropo, de ce s-a schimbat punctajul? Adica, in ce sens ne ajuta, ca este cu mai multe zerouri? Ma bucur ca nu ne mai putem vota. Este fair-play asa.

| crisa a răspuns:

Ufff cat scrisesem... Si dupa ce-am terminat de scris, s-a blocat si site si tot! Dau refresh, nimic! Si la voi se blocheaza? sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raluca TPU, multumim si asteptam vestile.

| crisa a răspuns:

Initial am crezut ca nu te (mai) poti vota singur. Dupa vreo 3 teste, am vazut ca inca se poate. Si inca raman valabile. La chestia cu "retardat". sunt atatia care n-au ce face, oricum nu vor avea viata lunga. Este pacat totusi, pentru ca am vazut o groaza de raspunsuri bune care erau notate cu "retardat". Asta e, traim in Romania.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

@raluca TPU.ro-la mine mereu paginila s-au incarcat greu, dar acum se incarca si mai greu...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

''paginile''****

assiris
| assiris a răspuns:

Ce inseamna "Dap"

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Dap=da big grin(limbaj messengerian)

carla
| carla a răspuns:

Crisa, sa stii ca am incercat sa-mi votez vreo 2 raspunsuri sa vad ce se intampla, nu se poate, poate a fost o intamplare la tine... dar te asigur ca nu se poate sa-ti votezi propriul raspuns.