| BogdanTemisan22 a întrebat:

De ce se consuma ananasul in mod excesiv de unele persoane?

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Poate că le place și că este destul de accesibil ca preț.

| johnnny123 a răspuns:

Ce înseamnă "excesiv"? Și câte persoane cunoști care mănâncă acea cantitate "excesivă", de te frământă întrebarea asta?

| BogdanTemisan22 explică (pentru johnnny123):

Am un coleg la liceu care doar ananas mananca. Tu stii ce impute clasa? Vine cu conserve de ananas, mananca si dupa e lipicios pe maini. Tu stii ce nasol e sa fii nevoit sa dai mana cu el in fiecare zi?

| johnnny123 a răspuns (pentru BogdanTemisan22):

Aha, deci cunoști 1 (un) om care vine la școală cu ananas. Ce chestie extraordinară.

În primul rând, ananasul nu "pute", că nu e nici ceapă, nici usturoi, nici hering fermentat. Nu am auzit în viața mea expresia "pute a ananas".

În al doilea rând, de unde știi tu că mănâncă DOAR ananas? Știi tu ce mănâncă acasă? Nu este absolut nimic ciudat ca unui om să-i placă ananasul.

Și cine te obligă să dai mâna cu el dacă e lipicioasă? N-ai decât să-i spui că nu mai dai mâna cu el dacă nu se spală după ce a mâncat ananas.

În concluzie, de plictiseală inventezi niște probleme inexistente.

| BogdanTemisan22 explică (pentru johnnny123):

In concluzie nu esti capabil sa raspunzi la o intrebare simpla. Canta la alta masa.

| johnnny123 a răspuns (pentru BogdanTemisan22):

În primul rând, confunzi "întrebare simplă" cu "întrebare imbecilă". Învață să faci diferența.

În al doilea rând, chiar dacă ai pus o întrebare imbecilă, ți-am răspuns la ea chiar mai detaliat decât era cazul.