anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt Nick Jonas si Selena Gomez impreuna?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

ca sa intrebe altii pe TPU.ro... am si eu o intrebare-''ce-ti pasa de ce sunt impreuna?'' pe noi nu ne intereseaza nici macar ca sunt impreunalaughing

128 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se potrivesc de minune si imi place mult de Nick Jonas si de Selena Gomez sunt foarte draguti amandoi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se potrivesc perfect

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca pur si simplu se plac si asta e tot ce conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori cui poate sa ii pese dar unora deloc ceea ce e de inteles. Dar eu nu sunt ca ei, mie imi pasa. Sa trecem la subiect. Cred ca sunt impreuna pentru ca Nick s-a despartit de Miley Cyrus.Despartirea lor se crede ca a fost cauzata de propriul ei tata Billy Ray Cyrus. Nick este acum impreuna cu Selena pentru ca se simte singur desi are inca 3 frati ( Joe, Kevin, Frankie ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate, pentru ca sa plac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt foarte draguti amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deoarece se cunosc de mici si s-au apropiat fff mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca se iubesc.Si nu mai spuneti timpenii despre ei.Doar ca se iubesc nu e nimic.De ce trebuie sa scrieti peste tot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiam ca sunt impreuna alfel raspundeam

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu probabil se plac dar cred ca nick nu prea o place eu cred ca nu sunt impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincera sa fiu mie numi plc impreuna, nick ii asa dulce si selena ii cam acra. NU cred ca relatia lor o sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Heloo mai informativa pentru-ca asta este mai demult acum nick este cu miley si chiar daca s-au despartit pentru un timp asta nu i nuimic dar eu sunt sigura ca nick nici data dar nicio data nuo sa fie cu selena urata pe care o urasc si este o disperata notorie de faimozitate este o prefacuta cu 2 fete care s-a pus pe nick casa fie ia mai faimoasa o urasc pe selena si cine mai tine cu mine este cei mai tari care crede ca miley si nick se potrivesc de minune si seena gomez este o urata este sigur prietenul meu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt lui selena gomez ii place de zec eforn. Doar il foloseste pe nick.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca se iubesc foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei sunt impreuna pentru ca ei se completeaza unul pe altul au multe lucruri care ii unsec... lol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca selena e sexi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca se plac si amindoi 'lucreaza' la disney...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca mai sunt impreuna dar Nick s-ar putea sa fie cu ochii pe Miley.Nu v-ati dat seama. Fac poze impreuna, rad impreuna, si chiar se invita unu pe celalat la ei acasaa sau la un restaurant.Alt raspuns nu mai am!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa au vrut ei problema?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca se plac. Ce intrebare stupida.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da zac si vanessa mai sunt impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca o place nu-i evident?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca se plac nu-i evident?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oai ca se iubesc nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca selena e tare frumoasa si nic la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum dclaughing? pentru ca se iubesc cred:?;? le sta super bine impreuna se potrivesc sh daca vreti sa aflati ceva despre ei n-aveti decat sa-i intrebati va vor da un raspuns CORECThee hee nu ca noi pooop laughingce prostiehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce intrebare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna m-a numesc Smarandoiu Izabella - Nicki, am o intrebare! De ce Selena Gomez si Nick Jonas, Demi Lovato si Joe Jonas, Miley Cyrus si Kevin Jonas, Vanessa Hugenss si Zac Efron, ce-le 4 cupluri frumoase de ce sunt impreuna?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai ati innebunit? bai fetelor nu mai fiti asa disperate ca nu aveti sanse nici 1% sa fiti cu nick si se potriveste perfect cu selena si este o aberatie ca poarta silicoane...sunteti varzawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca se plac.

Întrebări similare