ca sa intrebe altii pe TPU.ro... am si eu o intrebare-''ce-ti pasa de ce sunt impreuna?'' pe noi nu ne intereseaza nici macar ca sunt impreuna
Ori cui poate sa ii pese dar unora deloc ceea ce e de inteles. Dar eu nu sunt ca ei, mie imi pasa. Sa trecem la subiect. Cred ca sunt impreuna pentru ca Nick s-a despartit de Miley Cyrus.Despartirea lor se crede ca a fost cauzata de propriul ei tata Billy Ray Cyrus. Nick este acum impreuna cu Selena pentru ca se simte singur desi are inca 3 frati ( Joe, Kevin, Frankie ).
Heloo mai informativa pentru-ca asta este mai demult acum nick este cu miley si chiar daca s-au despartit pentru un timp asta nu i nuimic dar eu sunt sigura ca nick nici data dar nicio data nuo sa fie cu selena urata pe care o urasc si este o disperata notorie de faimozitate este o prefacuta cu 2 fete care s-a pus pe nick casa fie ia mai faimoasa o urasc pe selena si cine mai tine cu mine este cei mai tari care crede ca miley si nick se potrivesc de minune si seena gomez este o urata este sigur prietenul meu!