anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunteti rai? de ce va intereseaza sa va bateti joc? voua nu va placut niciodata de cineva incat sa puneti intrebari despre el? funda raspuns sincer

11 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Adica vrei sa spui ca intrebarile alea idioate si inutile despre la la band (o spun sincer... n-am auzit in viata mea de la la band), vrei sa spui ca ti se par normale?
Hai una, doua, dar nu o suta...

| anonim_4396 explică (pentru ΔH):

1 se vede ca nu stii sa numeri[o suta sigur nu am pus si 2 hai sa imi bat si eu joc de tine ca iti place hannah banana vrei?

| ΔH a răspuns (pentru anonim_4396):

Draguto, eu sunt baiat, si am aproape 20 ani.
Am trecut de varsta de 12 ani, si anume targetul acelor copilasi ce s-au trezit vedete peste noapte, unu la mana.
Si doi la mana... adica vrei sa spui ca-ti bati joc de mine cu o chestie inventata de tine? Pai dai drumul, daca doar asta stii.winking

Esti tare ciudata fata draga.

| anonim_4396 explică (pentru ΔH):

Am 17 ani si sunt la liceul de muzica sectiunea pian doar daca imi place foarte mult acel serial si vreau sa le calc pe urme asta este visul meu de cand eram mica[sa fiu cantareata si actrita]si uite-ma am 17 ani si n m-am lasat de el si nici nu intentionez sa ma las o sa lupt pana o sa reusesc am avut cateva concerte pe cateva scene neinsemnate dar intr-o zi stiu ca va fi mult mai mult dect atat.

| ΔH a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai foarte bine, iti urez succes in a-ti indeplini visele, insa asta nu are nicio legatura cu mesajele de disperare pe care le postai.
In loc sa plangi aiurea inutil pe niste chestii aiurea, mai bine ai face ceva... cu plansul nu vei rezolva niciodata nimic.

Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n sac.
Nu-i de-ajuns doar sa-ti doresti ceva anume.winking Iar continuarea o poti reproduce si tu, fiindca esti destul de matura daca ai 17 ani.

| Anytsa a răspuns:

Asa e lumea, nu isi vad si ei defectele, vad doar defectele altora.

| AlexandraRusu26 a răspuns:

Pai sincer, mie daca imi place de cineva nu imi bat joc.

| catalin99grigore a răspuns:

Ceeee... cine isi bate joc de ce, nu pricem imi dai funda am fost sincer...

| Anytsa a răspuns (pentru catalin99grigore):

Numai la " funda" iti sta gandul.

| catalin99grigore a răspuns:

Nu da n-am priceput nimic

| andy212 a răspuns:

Cam da