Nu toti timisorenii, doar cei descreierati, care isi imagineaza ca sint mai civilizati decit noi pentru ca zona respectiva a facut parte citva timp din sfera de influenta culturala habsburgica
Nu doar timisorenii va considera asa,ci cea mai mare parte a tarii! Fiindca in marea voastra majoritate asta sunteti! Fiindca parte dintre voi spre exemplu nu stiu ca Timisoara e o localitate,nu un judet,asa cum e Alba-Iulia sau Cluj Napoca,localitati nu judete,fiindca aveti aerul ala de"superiori"desi,am intalnit si oameni printre voi,neasteptat dealtfel! Si da,si fiindca pozitia geografica ne-o permite, suntem mai deschisi catre vest decat catre voi, ceea ce e foarte bine si tind sa cred ca mult mai civilizati decat voi! Pana si-n trafic se vede asta...am fost in Bucuresti de cateva ori cu masina si doar o singura data m-a lasat cineva sa trec,el avand prioritate! Era masina de TM,si a ei,ca era o tipa,in rest,n-aveti nicio treaba cu circulatia si daca n-ati avea claxoane, tare greu v-ati descurca! Miticilor! Dar nici nu suna atat de rau, de ce va ofensati?