Imi place pentru ca asa cum am spus-o de nenumarate ori, comunitatea TPU este o sansa mare. Sa citesti este frumos, e ceva deosebit si incurajez cititul. Tinerii insa nu mai sunt atat de atrasi de asta. Si e pacat. Cartile reprezinta un tezaur. Din fericire insa apar diverse comunitati. Si invataturile pe care le-ar putea lua din carti sunt sintetizate strict pe intamplari si efecte. Astfel tinerii asculta si inteleg mai usor cat de mult gresesc uneori. Asta m-a atras la comunitatea TPU. Pui o intrebare si asculti diverse opinii care vin de la oameni de toate varstele. Oameni diferiti din orice punct de vedere converg catre un singur scop : Intelepeciune. Asta este idealul TPU. Sa inveti din greselile altora. Si atunci cand tu ai gresit sa fii acolo pentru altii ca sa ii indrumi pentru a nu gresi la fel ca tine. Eu de asta am intrat pe TPU. Mi-am zis ca pot ajuta pe altii. Apoi am vazut ca pe TPU poti cunoaste persoane deosebite care pot deveni prieteni pe viitor. Foarte importanta e si latura in care incercand sa ajuti pe ceilalati te descoperi pe tine, vezi laturi pe care nu le observai inainte. E bine ca lumea incearca sa te inteleaga cat mai bine. Cel putin eu agreez genul asta de situatii. Nu poti sa citesti o simpla intrebare si sa dai un raspuns banal, pe fuga. Intai intelegi omul, cauti sa vezi ce fel gandeste, cum vede el anumite lucruri si abia apoi in functie de asta cauti sa il ajuti sa isi rezolve problema. Pentru ca asta e adevarul, noi nu dam niciun raspuns, noi insa trebuie sa incercam sa ii ajutam pe altii sa isi dea raspunsurile de care au nevoie. Am putea sa consideram pe cei care chiar vor sa ajute ( nu cred ca are vreo importanta cine e superficial sau acid ci este important sa vedem pe cei care chiar vor sa ajute ) un fel de personaj ajutator, un personaj de cele mai multe ori episodic. Un personaj care de cele mai multe ori nici nu vrea recunoastere, pentru ca a primi recunoastere de multe ori inseamna a pierde timp in care poti ajuta pe altii. Raman la parerea mea, TPU este o sansa pentru noi toti. Am putea spune chiar fara sa sune pompos : TPU este Sansa.
Pentru că poţi ajuta diferite persoane şi oarecum pe mine mă relaxează. Plus e interesant, vezi diferite comportamente, mentalităţi. E interesantă şi comunitatea. Baftă!
Poi din mai multe chestii.
1-Imi place sa ajut.si imi da o satisfactie super cand vad ca am ajutat pe cineva
2-Ma mai amuz uneori cu intrebari.
3-Am cunoscut niste oameni super.bine in afara de super.am intalnit si niste scursuri ale vietii.
4-cam atata.este un site super
Pai fiind dat din intamplare sa dau de site, mi-a atras imediat atentia.
1.Aici am invatat cel mai bine sa ajut fara sa primesc ceva in schimb, si ma simt foarte bine cand cineva e multumit.
2.Intalnesti mentalitati diferite si tot aici am intalnit cateva persoane interesante cu care m-am imprietenit au fost mereu disponibil sa ma ajute si sa imi ridice moralul cand am avut nevoie si pot spune ca tin foarte mult la ei chiar daca inca nu0i cunosc si face to face.
Si ca o paranteza la ce zicea cineva de mai sus apai si de la scursurile vietii inveti ceva, data viitoare sti cum si de cine sa stai departe.
dragutza întreabă: