| nashu40 a întrebat:

De curand cei de la firma locala de cablu au facut modificari majore,au mai introdus pachete de programe si au schimbat radical frecventele si ordinea canalelor. Asta nu ar fi o problema ca as putea sa le mut, problema e insa ca pe ambele led tv-uri, dupa fiecare cautare automata de programe lista incepe intotdeauna de la canalul 101. Am incercat cautare programe,am dat si la prima instalare de foarte multe ori, am incercat toate setarile, dar tot de la 101 incep.
Mentionez ca cele doua led tv-uri sunt Samsung UE3333332EH5450 si celalalt Orion.
Daca stiti la ce setari as putea umbla ca sa reusesc sa le trec in ordinea fireasca de la canalul 1, va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat si o zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
| express11 a răspuns:

Depinde de banda in care sunt. aceasta depinde de satelit, nu de televizoarele noastre.

1 răspuns:
| Goia_Aurelian_1997 a răspuns:

Asa incep si la mine de la 101 dar nu are nimic, eu consider ca incep de la 1 ori 1 ori 101 tot asa merg...si eu am incercat toate nebuniile, dupa am intrebat pe cineva care stia si a zis ca asa este la toata lumea care au aceea retea.Stai linistit.