Pai nu ti se va intampla
stai linistit si nu lua in seama pe altii care vorbesc la bascaleala
nu se intampla nimic. invata sa nu mai crezi in superstitii si porcarii din astea
Inseamna ca iti bati tu joc de noi. E imposibil sa iti apara din senin. Ori asta e o gluma, ori l-ai desenat tu, ori prietenii ti-au facut o farsa in timp ce dormeai. Cauta sa iti bati joc de altcineva.
Nimic.
si eu am un semn in forma de palma pe tampla...nimic specia nu s-a intamplat in viata mea
Buna! Nu prea imi dau seamna ce este acel semn din scurta ta explicatie, dar cu siguranta te poate ajuta un medic dermatolod.
Buna! Parintii bunici strabunicii au avut semnul asta? Daca da poate l-ai mostenit dar ar mai fi o chestie ca poate din intamplare ti-a aprut dar daca seamana izbitor inseamna ca ori l-ai mostenit sau mai sti poate e vreun semn! Stiam ca scorpionul este un animal al diavolului si poate iti va aduce ghinion nu prea stiu cum sa te ajut dar depinde...Succes si mai intereseaza-te pe net despre acest animal si ce inseamna el! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Imi aparu si mie un semn prima data am crezut ca e lovitura ceva si a ramas vanataie dar a trecut timpul si tot acolo e si nu am nici o idee ce inseamna sunt 3 cerculete deaculngu maini pe o distanta de 4 centimetri si incepe de la mic la mare mic, mediu si mijlociu am cautat pe google da pauza nu am gasit nimic...
anonim_4396 întreabă:
paulsefuteinbazadedate întreabă:
anonim_4396 întreabă: