Da si nu.Nu fiindca la virus se strica si tot da click peste tot.Si da fiindca daca nai virusi merge foarte bine.
Salut, eu am laptop, si da, merita sa-ti iei mouse, eu mi-am luat un mouse de gaming, si e super!
Avantajele unui mouse sunt importante. Pe langa gaming un mouse este util in activitati tip office si navigare pe net (pesonal nu imi place sa fac scroll cu touchpad-ul).
Pretul pe care l-ai pus pentru un mouse este putin cam ridicat. Poti gasi un mouse decent cu 50 de lei si un mouse ieftin cu performanta acceptabila incepand cu 20 de lei. Evita mouse-urile wireless. Unele au o problema in care trimit doua click-uri in loc de unul lucru care poate fi usor iritant. Existau pe piata niste mouse-uri foarte mici cu cablu retractabil care incapeau perfect in palma.
Raspunsul meu este DA merita dar nu sa dai 100 de lei pe el (decat daca esti pasionat de gaming).
Sigur ca merita. Poti sta la laptop si in alte pozitii si ai mousul langa tine, nemaifiind nevoie sa stai aplecat la tuchpad. Poti manevra mai repede cursorul demaifiind nevoie sa gadili tuchpadul pana faci bataturi la deget.
O tastatura la USB iar e binevenota. Unii prefera sa stea in pat rezemat de perna picior peste picior, lasand laptopul la o oarecare distanta manevrand moasul si tastatura pe genunchi.Nu e recomandat sa tii laptopul in pat sau pe picoare(geninghi) dedeoarece se incalzeste. Sigur ca e merita atat mousul cat si tatsatura USB. Laptopul este pentru mobilitate, pleci undeva si nu mai iei si mousul.