Cred ca cel mai bine este sa mergi la un atelier de croitorie si sa le ceri parerea, numai ei prin calificarea pe care o au, iti pot rezolva problema.
Ai putea sa te duci la un atelier sau daca ai rude croitorese si sa ti-o coase cu o culoare care ar merge cu camas. eva de genu cum ar surfila numa ca nu surfileaza si coase elea 2.nu stiu cum sa-ti explic...cum se mai pun pe unii blugi
sper ca inteleg.eu asa mi-am facut pe blugi ptk am cazut cu rolele si sau rupt un pic si mi i-am facut asa si tuturor le place
Daca este de bumbac o sa reziste destul de bine si, cred ca tu poti sa-ti dai seama cel mai bine daca o sa se desire. Daca este un "milestone" incearca sa gasesti cel mai bun croitor si nu ii mai permite nici unui coleg sa traga cu atata nonsalanta de haine.
E un gest urat!
Daca s`a rupt in partea de sus o poti coase chiar tu, dar sa pui o cravata sau esarfa, fular, ceva peste ea sa nu se observe cusatura.
Pana la urma am cusut-o doar si ruptura fiind langa nasture, nu se observa, pentru ca trece partea cealalta de camasa peste.Merci de ajutor. Pot sa inchei eu acest topic sau ce trebuie sa fac sa nu mai mii se raspunda la aceasta intrebare?
anonim_4396 întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: