| zaharia33 a întrebat:

De la o vreme pc-ul meu tot merge mai greu, adc mergea bine in mare parte si dintr-o data mergea foarte oribil si imi aparea cv gen "Microsoft dont respond"
Deschideam pc-ul schimbam cateva fire si parea sa fie totul ok, pana cand a inceput sa faca la fel.
Dupa ce am schimbat iar niste fire mi-a aparut "Automatic repair" dupa ecran negru 5 min iar dupa "Repairing disck error.This might take over an hour to complete.L-am lasat asa 24 ore dar degaba.
Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ti-a aparut un mesaj de genul "Repairing disck error", atunci inseamna ca hard disk-ul tau are sectoare defecte ("Bad-uri"), pe care sistemul le marcheaza daca nu se pot citi.
Intr-adevar, daca sunt multe asemenea zone defecte si hard disk-ul este de capacitate mare, atunci repararea poate dura multe ore, chiar si zile.
In acest caz este recomandabil sa-ti schimbi hard disk-ul cu unul bun, fiindca cel actual poatw cwda definitiv in orice moment.

| zaharia33 explică (pentru Bula):

Mai pot salva cv de pe el?

| Bula a răspuns (pentru zaharia33):

Da, poti, daca copiezi repede ce ai nevoie pe alt suport (hard disc, stick USB etc) incapator.
Ce nu se mai poate citi, ramane pierdut.

3 răspunsuri:
| AlexAlx9696 a răspuns:

Poti incerca sa schimbi HDD in prima faza, apoi un reinstall windows si poti vedea aici niste sfaturi pentru optimizare "www.youtube.com/watch?v=dqwl1Wa2FyM "