Lidl. In alta ordine de idei, doctorita mi-a zis ca cel mai practic e sa SPELI ochelarii cu apa calda, eventual cu un pic de sampon. E mai ieftin si se curata mai bine. Ideea e ca atunci cand folosim servetele de multe ori prindem particule de praf si le frecam de lentila, iar in timp asta duce la matuirea lentilei. Indiferent cit de moi sunt servetelele, evident. Nici nu discut de mizeriile alea de lentile de plastic, m-a pus naiba o data sa folosesc asa ceva. Porcariile se zgiriie fara sa le faci absolut nimic. Si nu, nu luasem de alea ieftine. https://www.allaboutvision.com/en-in/eyeglasses/how-to-clean-glasses/
Eu iau din lidl, sunt bune da, dar de fel folosesc laveta nu stau dupa servetele mereu, dar iti curata bine ochelarii si servetelele si laveta.
Găsești la LIDL, chiar la casele de marcat ( cel puțin eu de acolo am luat) șervețele umede pentru ochelari. Însă pentru ochelarii de vedere nu sunt atât de eficiente cum sunt pentru ochelarii de soare. Pe lentilele de la ochelarii de vedere lasă dungi urate și nu recomand. Am niște ochelari de soare pentru ciclism și aceștia ii curăță bine pentru că lentilele sunt din plastic.
Pentru ochelarii de vedere tot laveta din fibra e cea utilă.
De la Lidl ca subt ieftine multe si bune.De curatat ii curat si cu laveta si cu servetele.
La majoritatea supermarketurilor găsești. Și mie îmi plac cele din Lidl, dar folosesc mai rar. Prefer sa pulverizez spray și apoi să șterg cu un șervețel normal, mi se pare că se curata mai bine (cred că ține de preferințele fiecăruia, până la urmă). Sau uneori șterg doar cu un șervețel uscat. Nu am pățit sa se zgârie.
Eu am ochelari si cumpar doar cu lentile de sticla. Asa ca daca ai de plastic, nu e valabil ce spun. Eu spal ochelarii cu apa si sapun (lentilele) si ii sterg cu o carpa uscata de bumbac.
Eu unul nu mai folosesc șervețele speciale pentru ochelari. Obișnuiam să iau W5, dar tot timpul când mi-i ștergeam rămâneau urme pe ei, ca și cum nu aș fi șters deloc lentilele. Apoi am început să îi șterg cu șervețele normale din celuloză. Se șterg mult mai bine așa și nu rămâne nicio urmă. În plus mai e și varianta cu apă și detergent de vase.
Eu știu că nu e deloc ok să folosești șervețele din alea deoarece cu timpul strici „calitatea" lentilei, o simplă lavetă din fibră e suficient