De la uggly boots adica ''cizme urate''. mie una imi plac foarte mult:X:Xle adorr:X, insa depinde si de gusturile fiecaruia. ele sunt ''urate''dar daca le combini cu ceva vine frumos.acu depinde si cu ce le combini))
De la cuvantul ugly, pentru ca sunt considerate urate. sau cel putin asa erau considerate inainte, acum am observat ca sunt la moda
De la cuvantul ugly, pentru ca sunt considerate urate. sau cel putin asa erau considerate inainte, acum am observat ca sunt la moda.
De la cuvantul ugly, pentru ca sunt considerate urate.Sau cel putin asa erau considerate inainte, acum am observat ca sunt la moda.
De la cuvantul ugly,pentru ca sunt considerate urate.Sau cel putin asa erau considerate inainte,acum am observat ca sunt la moda.
Vai scuze de atatea raspunsuri, .nu stiam de ce nu merge sa raspund la intrebare, scuze inca odata
UGG vine de la uggly shoes adica pantofi urati. poate sunt considerate urate pentru. ca in U.S.A se poarta la pijamale ca niste papuci si doar papuci sunt urati. Apropo daca UGG-urile sunt originale pe spatele lor scrie UGG-AUSTRALIA.a si ink ceva. eu am o pereche mov si imi plac f.f.f. mult.acum.in Romania sunt cam ultima moda.