Nu am idee
Si eu am incercat sa caut ceva, dar ma redirectioneaza direct spre prima pagina cu intrebari.
Totusi, daca ne gandim bine, TPU are mai multe probleme de ceva vreme, deci poate de aceea nu merge sa dai search.
Eu sper sa se rezolve.
Programul de cautare de pe TPU este foarte slab, cam asa a fost de la inceput. De cele mai multe ori, chiar cand functioneaza, afiseaza rezultate total irelevante, diferite mult de cuvantul cheie introdus. La calitatea slaba se adauga, in prezent, si problemele tehnice existente, astfel ca, l de cele mai multe ori, nici nu functioneaza. M-am lovit si eu de asta in ultima vreme, cred ca din vreo 20 de cautari a raspuns doar o data si aceasta pe la miezul noptii, se pare ca dupa miezul noptii mai functioneaza cat de cat. Au existat multe reclamatii, cred ca au fost sute numai in ultimul an, dar fara nici un rezultat. Numai bine!
Nici mie nu imi merge. Am pus si eu intrebarea asta si mi-au raspuns ca asa e de obicei. Unii au spus ca merge doar noaptea
Buna! Bara aceea nu merge niciodata la ora asta pentru. ca siteul este suprasolocitat. Sunt prea multi utilizatori ca cauta acolo. Intra mai pe seara si incearca, cand nu mai sunt chiar asa demulti utilizatorii
Pentru că server-urile sunt foarte solicitate. în timpul zilei foarte rar îți v-a da ceea ce cauți. încearcă după miezul nopți.
Baftă!
De la un virus care a intrat in siteul TPU, ori a disparut un fisier din site care procesa acele informatii. (cred) dar se va remedia in scurt timp daca ar fi din cauza unui virus(daca vrei sa cauti intrebari pe TPU scrii pe google "intrebarea sau cuvinte cheie"iar dupa TPU.Dai enter si iti apar pe TPU