Nu te gandi la tine, ci la cei dragi pe care le vei duce in masina!
Ce se va intampla cu EI daca faci o criza in timp ce mergeti cu masina, conduci tu, iar din senin te apuca "criza rara"?
Nu o zic la misto, dar nici bicicleta nu ai voie sa o conduci, ai cazut, poti sa te lovesti cu devla de asflat, si papa catalin. Intelegi? trebuie sa fi in permanenta cu cineva, e dificila treaba.E ceva sanatate in joc, alti oameni.Nu e vorba ca te omori singur, e vorba ca omori pe alti.Pe viata ta esti stapan, poti sa faci orice, atata timp cat TU nu imi pui mie viata in pericol, si a altora.Cine sunt eu sa iti spun ca nu ai voie sa innoti, sau sa iei permisu? Dar in momentu in care pui viata mea, si a altora in joc.E o problema.Viata ta? faci ce vrei, insa ai grija, sa nu iei si alte vieti dupa tine.Eu asta zic si de sinucigasi cu 200 300 la ora.Sa se duca rand pe rand toti de manuta la moarte, insa sa nu ia pe nimeni cu ei, ca atunci e o problema.
Cătăline nu te juca cu viața ta și a celor din jur. Daca ai reprize epileptice, oricât de rare, nu-i tocmai recomdat să șofezi. O secunda îți trebuie ca să te distrugi pe tine și pe alții. Părerea mea este să nu te joci cu focul.
Nu prea ai voie, gandeste-te ca esti pe autostrada la 120km/h si faci o criza.
In cazul acesta trebuie sa mergi sa intrebi un doctor daca o sa afecteze sau daca ai voie sa conduci
Dar o zis că nu am diagnosticul de epilepsie că nu știe ce să îmi pună deoarece epilepsie nu ii
andreistan012 întreabă:
Adi1987 întreabă: