| Pinkyx a întrebat:

Deci.am nevoie de parerile voastre.toata lume imi zice pe aici de SFARSITUL LUMII car cica va fi in 2012. Eu una nu cred asa ceva. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
12. 2012 va fi o zi ca toate celelalte, poate ninge, poate este cald. Rămâne să vedem cum va fi vremea și nimic mai mult.
Numai Dumnezeu știe când va fi sfârșitul lumii.
Pa, pa.

20 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Traieste prezentul, lasa viitorul in mainile Domnului!

| Silvia a răspuns:

Dar cine crede asa ceva?laughing

| Vizitiul a răspuns:

Cand vine ai sa vezi...

| Gregory a răspuns:

Buna! Sfarsitul lumii = apocalipsa = cand va dori Bunul si iubitul nostru Dumnezeu! Tot ce trebuie sa facem este sa avem rabdare, sa ne indreptam si sa facem ceea ce este bine placut Lui!
http://www.crestinortodox.ro/editoriale/88731-apocalipsa
Citeste si Sfanta Scriptura pentru a te documenta cu privire la acesta problema:
http://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/4/Apocalipsa
Numai bine :)

| MM a răspuns:

Asa s-a spus si despre anul 1000, si 2000, acum 2012.Sa se hotarasca odata.

| YLLL a răspuns:

Am o intrebare: in Biblie scrie despre acest an. 2012?straight face

| Cryssy a răspuns:

Off Doamne... Nu cred ca va fi sfarsitul lumii. Nu pot spune ca sunt absolut sigura, dar uitandu-ne in Biblie...ne putem da seama ca nu sunt chiar toate semnele de dinaintea apocalipsei.chiar daca asa se pare... Doar Dumnezeu stie sigur cand va fi sfarsitul lumii... noi suntem simpli muritori si nu putem sti aceste lucruri... Numai bine!

| d33a a răspuns:

Noua ne-a zis profa de religie ca Dumnezeu a creat lumea spre indumnezeire, nu spre distrugere big grinhee hee

| Pinkyx explică:

Care*

| M.madallina a răspuns:

Au mai spus ei ca sfarsitul lumii trebuia sa fie pe nu stiu cat din cauza unui cutremur si nu s-a intamplat, asa ca nu cred nimic

| r8driver a răspuns:

Tu te-ai saturat de trait?

| dudu_4306 a răspuns:

Sfarsitul lumii vine cand iau 10 in teza la mate.(adica nu prea curand)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne! Voi nu ganditi? Macar un pic, Cat gandeste o gaina!
Ce intelegeti voi prin "sfarsitul lumii"? Si eu am observat ca tot mai multi vorbesc despre asta. Acum sa gandim un pic... Dupa parerea mea Dumnezeu nicidata nu va distruge, sub nici-un fel ce a creat. Sfarsitul "lumii" este de fapt o trecere intr-o alta dimensiune :d
Banuiesc ca va veni si momentul cand se va face dreptate si bine va invinge raul, asta e cu totul altceva despre ce vorbiti voi aici. Ca e maine ca e in 2012, 2080... nu conteaza. Va e frica? laughing bauu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu apuci tu sfarsitul lumii.si nu e un sfarsit catastrofic.si nu stie nimeni cand este.asa ca fii linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cand va fi sfarsitu lumii....doar Dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu de exemplu nu cred in asta...acum au aparut multe filme americane despre ultima zi adica sfirsitul lumii...aceste filme sunt numai niste imaginatii a americanilor care vreau prin aceste filme ca lumea sa creada in asta si cu incetul sa o distruga... daca cinstit nu stiu daca e adevarat insa totusi asta am urmarit la tv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite sfarsitul. nu e sfarsitul![partea I-calendarul mayas]
http://juliee.wordpress.com/......lpartea-i/

| nix a răspuns:

Bănuiesc că te-ai documentat înainte să pui această întrebare... adica originea maiașă, și de teoriile cum că în 2012 se vor inversa polii magnetici, sau vor veni Anunaki de pe planeta X (altă teorie cum ca aceștia ar fi creat rasa umană), sau despre teoria cu dilatarea spațio-temporară și multe altele...
Ideea este următoarea: din punctul de vedere a mai multor experți anul 2012 reprezintă un pas important deoarece va pune rasa umană la incercare. Toti vor lupta pentru existență... și astfel lumea se va împărți în două mari clase umane! Și anume Pirați și Ninja! Eu voi lupta pentru pirați deoarece au legile și modul de abordare al lucrurilor pe placul meu!
În rest, numai binewinking sper să te gândești la ce alegere vei face!

| mtrl a răspuns:

Salut, de prin 2005 urmaresc fenomenul 2012, mai demult eram destul de impresionat, dar am fost intodeaunua destul de sceptic fata de subiecte de genul acesta care cam sfideaza rationalul.
vom trai si vom vedea...