Daca esti hotarat sa faci reclamatie roaga pe cineva sa te ajute si inregistreaza o convorbire drept dovada daca nu.....seara cand te culci pune telefonul pe silentios si n-are decat sa sune pana ii se face rau.si eu am avut o problema de asta cu o fata dar ea nu ma injura doar ma sacaia sunanduma si ca sa ma distrez un pic am raspuns am lasat telefonul in camera si eu am plecat de acolo si ea vorbea singura si dupa aia l-am dat pe silentios si tot suna dar dupa vreo doua zile sa plictisit
sper ca te-am ajutat FUNDITA?
Nici eu nu sunt genul ala si mi s-a intamplat atuncea fiind minor am rugat un adult sa ma ajute cu reclamatia dar inregistreaza i tu un apel pentru dovada
Si mie mi s-a intamplat la fel, dar el ma suna si se lega de mine pe strada. Avea peste 20 de ani, eu avand 13 Poti doar sa inrgistrezi o convorbire cu el si sa mergi la politie sau daca il cunosti fata in fata mergi si vorbeste cu el pana te v-a intelege. Eu imi tineam noaptea si ziua (non-stop) telefonul pe silent si noaptea il inchideam. Fa si tu la fel. Pont: cand te suna raspundei, nu zi nimic si in a 3 secunda inchidei telefonul. Daca continua sa suna, fara asa mereu si la el se v-a activa casuta vocala mereu cand te v-a suna. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
Marie308 întreabă: