| GyeBaek a întrebat:

Deci clasa mea vrea sa schimbe diriga, ce motive im dati pentru a o putea schimba. P. S Dau funda pntru motive bune si logice.

Răspuns Câştigător
| danny_7173 a răspuns:

Sa va duceti la directiune cativa copii si sa vorbiti cu directoru'/directoarea si spuneti ce v-a facut asta in cazul discriminarii si le spuneti parintilor sa vb cu diriginta la o sedinta

6 răspunsuri:
| DonAnonymius a răspuns:

Poate nu glumeste cu voi. Nu face excursii. Nu incearca sa va inteleaga. Nu va pune cum vreti in banca.Este cam plictisitoare.Va da prea multe teme si teste.

| mihaibrasov a răspuns:

Pai faceti-i reclamatie ca a dat in elevi, chiar daca nu a dat.

| stick a răspuns:

Cu parere de rau, dar nbu puteti schimba voi "diriga", asta o poate face directorul datorita unor incompetentelor sa abuzurilor ei, altfel nu se poate, succes!

| micutzagirl a răspuns:

In scoala generala, clasa mea a schimbat o data o profesoara. motivul era pentru ca avea niste pretentii foarte ridicate si dadea note mici pe nedrept. din pacate motivul era cat se poate de adevarat. ne punea in clasa a6a sa tocim lectii de istorie pe engleza! cand noi nu le stiam nici pe romana. si toti aveam numai 5-6 straight face acum. depinde si de ce vreti sa o schimbati! daca nu aveti un motiv real, nu incercati sa mintiti pentru ca s-ar putea sa aveti probleme grave, gen scaderea notei la purtare sau exmatriculare. pentru ca trebuie sa stiti ca orice probleme aveti voi cu ea trebuie sa ii spuneti la director. si acesta va cerceta sa vada cat de adevarate sunt acuzatiile voaste! un profesor/diriginte poate fi schimbat daca ameninta elevii, vorbeste urat, ii loveste sau ii agreseaza (fizic sau psihic), scade nota la purtare pe nedrept. chestii din astea. daca nu aveti un motiv bun, nu o acuzati pe nedrept

| diana a răspuns:

Hai ca esti tarerolling on the floor Pai de vreme ca vreti sa schimbati o profesoara trebuie sa aveti motive, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu o schimbati, Nu faceti aceeasi greseala ca noi,, si noi am schimbat`o si a venit una rea rau de tot, si diriginta daca e sa fie rea cu voi este pentru cas vrea sa va ajute bafta