| AnOnImUl321123 a întrebat:

Deci, de curand am inceput sa vorbesc cu o fata. Din una alta am inceput sa o tot stresez ca ma tot bagam in seama cu ea. Mi-am cerut aseara scuze pentru ce am facut si i-am zis ca o voi lasa un timp in pace. Acuma e as vrea sa vorbesc cu ea.ce sa ii spun? Cum sa mai am tupeu sa-i scriu dupa cat am stresat-o inainte? As vrea sa-i cer nr de telefon dar nu vreau sa creada ca sunt disperat, dar nici nu vreaiu sa-i cer nr dupa 2-3 saptamani, as vrea sa fie cat mai curand big grin. Ce i-as putea spune ca sa nu mai fie suparata pe mine si sa vorbim din nou? (nu prea vorbeam nici inainte dar as vrea sa vorbesc cu ea din nou), poate suna ciudat dar no.
Funda

5 răspunsuri:
| Burjon a răspuns:

Gandeste-te ca poate nu vrea sa vorbeasca cu tine! Daca n-a fost incantata sa vorbiti, nu stiu ce sa zic, poate nu e interesata de tine!

| Gizăz a răspuns:

Dacă ar fi fost interesată de tine nu te-ar fi tratat cu spatele până acum. Nu înţeleg ce te tot complici. Îţi vezi de drum şi gata.

| criss00 a răspuns:

Pai fi sincer cu ea si spune-i ca o placi, daca o stresezi chiar ca nu o sa mai ai nicio sansa cu ea, cere-i scuze ca ai tot stresat-o si spune-i ca simti ceva pentru ea si poate fata daca vede ca ai intentii bune poate se va intampla ceva bun. Sper ca ti-am fost de ajutor. PS: sunt fata

| KillerBunny1500 a răspuns:

Pune o prietena de a ta sa se bage in vorba cu ea si sa i-l ceara... pana in punctul asta doar ai facut rost de numar. Zi-i tipei sa puna niste vorbe bune, sa iesiti undeva si pam-pam. ai ocazia sa vorbesti cu ea.

| Florian_Geany_1972 a răspuns:

Incearca,sa o inviti la o cina,sau sa ii vorbesti, dulce, s-au fa-i o poezie...happy
Spune-i ca o iubesti, si poate, te va ierta..succes!