Eu mi-am cumparat un PC de firma (de pe OLX) cu 500 lei: procesor I5, 8Gb memorie RAM, SSD 128Gb,,, cu win 10 instalat.
Sunt foarte multumit de el.
Nu cred ca tu realizezi ca milioanele alea stranse sunt acum inutile, deoarece au iesit din folosinta de peste 10 ani!
Nași da nici măcar 10 lei pe niciun metal din ăla în viața mea a-și face infract de nervi și prostie. Când știu că alți nau nici 1 leu pentru o pâinea. Doamne Dumnezeule... 60 de milioane? Pe un PC săte joci pe el...
Du-te îmbrăcate, ia-ți ceva frumos pe tine ia-ți un telefon bun da nu de toți bani nu fi nebun...da dă-le naibii... de PlayStation, PC și GTA de jocuri ce dracu faci cu ele mă frate? ..atâția bani să dai pe așa ceva? nu-ți pare deloc rău? Da deloc? I-ați frate pe tine ceva du-te în oraș de banii ăia ia-ți o bicicletă man da nu face prostia asta în viața ta așa ceva să dai o căruță de banii pe o bucată de metal. Mai ales în România să faci bani ăia muncești de-ți iese sufleul și inima. cum să dai banii pe așa ceva? trebuie să fi nebun cu Adevărat sa dai banii pe așa ceva 60 milioane o să câștigi de 10 ori mai mult decât sa dai banii pe așa ceva...
Eu zic sa cauti second hand ca sa dai mai putini bani, pe olx gasesti de exemplu
Pe olx tot costa mult 26 de milioane
Ireal...
Un processor din asta vreau sa cumpar
https://www.olx.ro/......ioP2J.html