| Adi1987 a întrebat:

Deci eu mai am vreo 60 de milioane stransi si tot vreau sa imi cumpar niste componente pentru PC, imi mai trebuie o carcasa un processor si o placa de baza, carcasa nu este asa de scumpa, dar processorul si placa de baza costa vreo 2000 de lei si nu stiu ce sa fac sa cumpar acum sau sa mai astept, as vreau sa cumpar acum dar eu sunt si o persoana cam zgarcita, si ma tem ca dupa raman fara niciun ban

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu mi-am cumparat un PC de firma (de pe OLX) cu 500 lei: procesor I5, 8Gb memorie RAM, SSD 128Gb,,, cu win 10 instalat.
Sunt foarte multumit de el.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca tu realizezi ca milioanele alea stranse sunt acum inutile, deoarece au iesit din folosinta de peste 10 ani!

| 1onur a răspuns:

Nași da nici măcar 10 lei pe niciun metal din ăla în viața mea a-și face infract de nervi și prostie. Când știu că alți nau nici 1 leu pentru o pâinea. Doamne Dumnezeule... 60 de milioane? Pe un PC săte joci pe el...

| 1onur a răspuns:

Du-te îmbrăcate, ia-ți ceva frumos pe tine ia-ți un telefon bun da nu de toți bani nu fi nebun...da dă-le naibii... de PlayStation, PC și GTA de jocuri ce dracu faci cu ele mă frate? ..atâția bani să dai pe așa ceva? nu-ți pare deloc rău? Da deloc? I-ați frate pe tine ceva du-te în oraș de banii ăia ia-ți o bicicletă man da nu face prostia asta în viața ta așa ceva să dai o căruță de banii pe o bucată de metal. Mai ales în România să faci bani ăia muncești de-ți iese sufleul și inima. cum să dai banii pe așa ceva? trebuie să fi nebun cu Adevărat sa dai banii pe așa ceva 60 milioane o să câștigi de 10 ori mai mult decât sa dai banii pe așa ceva...

| Adi1987 explică (pentru 1onur):

Pai am telefon bun, am dat 2000 de lei pe el, haine am destule, bicicleta nu imi trebuie, eu vreau doar masina sa conduc

| 1onur a răspuns (pentru Adi1987):

Tu ști cel mai bine...

Eu ți-am dat ca un frate un sfat din toată inima mea cu Adevărat 100%la100%

| Adi1987 explică (pentru 1onur):

Mai bine nu cumpar acum, dar cumpar cand am bani mult mai multi

| 1onur a răspuns (pentru Adi1987):

Da.

| anjellique a răspuns:

Eu zic sa cauti second hand ca sa dai mai putini bani, pe olx gasesti de exemplu

| Adi1987 explică (pentru anjellique):

Pe olx tot costa mult 26 de milioane

| anjellique a răspuns (pentru Adi1987):

Ireal...

| Adi1987 explică (pentru anjellique):

Un processor din asta vreau sa cumpar

https://www.olx.ro/......ioP2J.html