Abdomenul se lucreaza de 2 ori / saptamana si prin mai multe exercitii, nu doar abdomene, baga si niste ridicari de picioare ( pentru zona inferioara ).
Crezi ca masa musculara se pune asa usor? Daca ai doar 3 mese pe zi, probabil cu putine proteine, nu pui masa musculara nici daca lucrezi cu gantere si haltere.
Si pentru dat burta jos ti s-a raspuns deja : cardio, alergatul e cel mai bun, dar si celelalte sunt bune.
P.S. : sper ca ti-ai facut tu dieta, sau un nutritionist, nu ca ai copiat dieta X sau Y de pe net.
Dacă faci abdomene nu contează câte ci cum le faci. Încearcă să le faci lent încet și ai să pnservi că nu o să poți face mai mult de 10-15 prima dată. Așa că vezi cum le faci
Fac 100 pe zi, nu deodata. Multumesc de raspuns.
Oricum ți-am zis încearcă să le faci lent să vezi cât efort depui .
Oricum ți-am zis încearcă să le faci lent să vezi cât efort depui . Mult succes.
Nu nu vei face masa musculara doar dupa ce vrei slabi daca vrei continua vei face. succes in continuare
De burta scapi prin dieta si facand exercitii cardio (alergare, bicicleta, saritul corzii, lovind sacul de box (nu cred ca e cazul la tine) ). Abdomenele nu te vor ajuta cu nimic, doar iti vei intari muschii abdominali.
AlexMaftei2001 întreabă: