| zoeyangel a întrebat:

Deci imi place de un baiat mult si nu prea stiu cum sa il abordez!

Acum cateva luni a aflat ca il plac dar nu a fzcut nimic asa ca m-am lasat. Insa acum am descoperit ca imi place iarasi de el, asa ca am luat masuri si pana la urma un prieten de-al lui si coleg de-al meu mi-a spus ca l-a intrebat ce crede despre mine si el i-a zis ca sunt draguta si ca ii plac. Dupa colegul meu a scris cv de genu:

"mha el nia zis cum ar fi sa fi cu el"

Insa acum chiar nu mai stiu ce sa cred si nici ce sa facthinking

sunt in ceata completlaughing si o pot taia cu un cutit.

Prin urmare va rog sa ma ajutati cu aceasta problema si drept rasplata celui mai bun raspuns ii voi da fundita si vot

va pup si va multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| cosmywooz a răspuns:

Incearca sa il iei undeva si sa ii spui ce simti sau spune la un coleg sa ii ceara id de mes pentru tine si vb si incercati sa va apropiati cat mai mult iar intr-o zi cand iese de pe mes ii lasi un mesaj pe mes in care spui ce simti pentru el. dar sa lasi mesajul vinerea petru ca ar fi culmea sa vada iar a doua zi sa te intrebe la scoala ai intra in pamant de rusine, trimite mesajul vinerea ca sambata sa vada si vei avea 2 zile sa afli daca si el te place.dar cand o sa vorbeasca cu tine pe mes, sa faci un pic de tragedie,, dar tu sigur nu ma placi'' si sa pui un emoticon trist... si sigur vei afla adevarul. funda?

4 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Fii (http://dexonline.ro/definitie/fi) fata rea cu el;). O sa-i placa si mai mult :).

| asman a răspuns:

Cere-i un sfat, intreaba-l ceva, roaga-l sa te ajute sa rezolvi o problema pe care o ai la telefon. Inventeaza ceva.
La sfarsit, dupa ce ii multumesti, zambeste-i si intra in vorba cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt de acord. scoate biciul de la naftalina si arde-i vreo 2 pe spinare.

| sHd007 a răspuns:

Vorbeste cu el 2-3 zile pe mess cu xoxo :* :X imbratisari si din astea si dupa 3 zile spune-i ca-l placi si ai vrea sa fiti impreuna. Merge in proportie de 80%.