| Angeld a întrebat:

Deci problema este urmatoarea: In clasa la mine, trec a 9 a, mai sunt 2 Denisa! Problema e ca mi-e toata lumea imi zice Denisa, familia prietenii dar numele meu e : X Andreea Denisa!

Si nu stiu acuma, cum sa mi se zica Andreea ca nu mai e nici una in clasa sau sa-mi pun eu o porecla Isa?

Faza e ca la fetele alea, colegele mele Denisa e primul nume!

Răspuns Câştigător
| SweetChildOAxls a răspuns:

Daca te prezinti cu numele Denisa, toti te vor striga asa. Profesorii te vor striga intai Andreea, dar daca tu doresti, te vor striga Denisa. Nu trebuie sa iti schimbi numele. Poate pe parcurs vei primi o porecla. Mult succes in clasa a 9-a

5 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Isa mi se pare o porecla draguta.

| neutrino a răspuns:

Prin valoare, tu poti fi prima Denisa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se pare "Isa" mai deosebit.

| iAMVi a răspuns:

Lasa ca si pe mine ma striga astia cu al 2-lea nume si nu-mi bat capatanawinking

| Criistyanna a răspuns:

Exact. La Liceu profii te vor striga dupa primul numawinking fapt pentru care si colegele tale se vor obisnui sa te strige la fel.winking
deci la tine daca primul nume ste Andreea atunci nu este nicio problema. Si in fond nu Conteaza daca te strigg atot Denisa. Nu este asa Mare lucru. Si eu am Fost in aceeasi situatie si ne.am acomodatwinking bine bine mai pe la sf clasei multi au inceput sa imi spuna Pikchu laughing k sunt mai pitigaiata. inff detaaaliii laughing

Funda? :d