| Analiaa a întrebat:

Deci,salut! vreau sa va zic ca sunt pe clasa a 6a si mama mea vrea sa fiu politista,,, cica trebuie sa stii istorie si sport.Ea PARCA E OBSEDATA DE CHESTIA ASTA SA MA FAC EU POLITISTA LA CE LICEU TREBUIE SA DAU? tinand cont ca sunt din nasaud jud.bistrita nasaud!

Răspuns Câştigător
| Coco5 a răspuns:

Eu sunt la filologie si acum in clasa a 10 am 3 ore de istorie pe sapt. si de la si mai multe. Dar ar trebuie sa faci ce vrei tu nu ce te influenteaza mama!

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu conteaza profilul liceului, ci facultatea.dar daca tii neaparat sa faci multa istorie de pe acum iti recomand stiintele sociale.Aici se fac cele mai multe ore de istorie.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Dar tu vrei asta? Nu alege o meserie doar pentu a-ti multumi parinti pentu ca vei regreta mai apoi. Fa cea ce iti place, asta este cel mai important. Si ca sa iti raspund la intrebare, daca vrei sa devii politista trebuie sa dai la un liceu militar.

| dracu14 a răspuns:

Eu as zice sa-ti alegi o meserie care sa-ti placa tie nu mamei tale

| TheStory a răspuns:

Da conteaza si istoria, daca vrei sa stii istorie mai multa la liceu da la un profil uman.

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns:

Salut.Parerea mea ar fi sa nu te gandesti de acum la liceu..totusi esti clasa a 6a, frate mai ai timp profita de asta.Pe de alta parte poti sa te faci ce vrei tu, nu o lasa sa te controleze este viata ta nu a ei.Pa PA:*

| Analiaa explică:

Alte raspunsuri?

| Analiaa explică:

Mah ea nu ma obliga doar mi-a popus voi ce credeti?