La banchet, pentru ca e frumos te vei distra si nu ai ocazia sa te duci in fiecare zi, pe cand la film te poti duce oricand. Distractie placuta
Mai bine du-te la banchet. Banchetul din clasa a(cata esti tu) e doar odata in viata. Filmul poate mai ai ocazia sa il vezi,poate va mai aparea, sau il poti vedea la tv sau online.
Deci eu as alege banchetul, clar.
Funda?
La bancket zic eu caci filmul poti sa il vezi si alta data sau chiar acasa dar la banchet nu o sa mai mergi asa de des (poate chiar deloc)
Pai eu zic sa te duci la banchet ptc banchetul se face decat o singura data in clasa a8a si inca odata in clasa a12a sau ma rog cand o fi, iar filmul poti sa-l iei dupa net sau sa te duci latadata(sigur o sa mai fie)
Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Ar trebuie sa te duci la banchet pentru ca la banchet te duci doar o data pe cand la film te poti duce oricand... si filmul poti sa il vezi si acasa...
Eu cred ca ar trebui sa mergi la care e mai important pentru tine, parerea mea e la banchet pentru ca e o singura data, iar filme sunt destule oricum indiferent de alegerea pe care o faci sa ai o sera placuta.