| sanea06 a întrebat:

Descrietiva fenomenul al naturii preferat. Cea mai frumoasa FUNDA!

6 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

La noapte la 1:15 ai ocazia odata in viata ta si la 17000 de ani sa vezi un fenomen cosmic:trecerea unui meteorit aproape de pamant mai aproape decat luna! Deci Nu mai astepta si stai sa vezi pe viu fenomenul. Daca nu ai timp acum sau dormi, nu este nimic sigur al prinzi pe urmatorul (peste 17 000 ani).O seara buna.

| AllinaDaniella a răspuns:

Floarea de soare. Can vad o infinitate de teren cu aceste flori,e o senzatie minunata, ca si cand te-ai afla intr-o poveste, iar acel galben pur si stralucitor pur si simplu iti exprima naturalete, iti capteaza atat privirea cat si mintea.

| Konata a răspuns:

Fenomenul meu preferat este ploaia.Norii in acel moment parca plang si varsa lacrimi pe imensa patura de aer numita cerul visurilor.Ploaia te uda si te racoreste, iar cand plangi, nu se observawinkingIti da o stare de melancolie si tristete, cenusiul norilor si maretia acestora care asupra ta pot avea un efect devastator. Furtuna te inspaimanta iar fulgerul iti sfarama visurile care se apleaca pe geam pentru a vedea cum natura se razbuna.Umbrela nu te acopera de nimic, tot te uzi, atunci cand plangiwinking

| ynculpatu a răspuns:

Cascadele

| SimpluCosty a răspuns:

Pt mine ce-l mai frumos fenomen este ploaia pentru ca ios la fotbal si la primul meu meci a fost pe ploaie si am marcat 2 goluri de atunci e o superstittie.winking Funda?

Întrebări similare