1) Este foarte posibil sa-ti mearga fara probleme sursa cu componentele mentionate mai sus, dar daca ridici frecventele sigur va fi compromis... Daca nu ai bani de o sursa de min 500 W ramai pe asta de 450W, cu un Intel Core i5 2500k ( 32nm )
OK,multumesc de sfat.De ridicat fregventele sigur nu se pune problema. Daca e sa tin ceva in Full HD, o voi face cu fregventele specificate de producator, nu le voi modifica.O zi buna, ai funda.
Cumpara orice placa video vrei, tu inca nu iti dai seama ce sursa performanta ai! S conectori pci-e din care unul cu 6+2 pini... aia e sursa de calitate Poti pune pe ea, cum am zis si un gtx 570 ca tot il duce! daca vrei sa te ajut, id-ul meu de mess este sprintaroiuflorin si vorbim detaliat acolo despre ce procesor doresti sa cumperi si despre alte lucruri ce tin de hardware/software!
Iti multumesc tare mult pentru ajutor! Din pacate nu mai folosesc ID-ul de messenger, dar presupun ca tu folosesti adresa de mail facuta pe ID-ul pe care mi l-ai dat.Te voi adauga in agenda si cand voi avea bugetul necesar (deocamdata il fondez) te voi contacta cand ma voi hotari asupra componentelor care doresc sa le cumpar.Ca sa-ti faci o idee, sunt pasionat de gaming FullHD, cred ca ai remarcat lucrul asta.Iti multumesc inca odata si fii sigur ca atunci cand voi fi pregatit te voi contacta pentru cateva sfaturi, am mare nevoie mai ales daca investesc o suma mai "maricica" intr-un sistem gaming.Numai bine iti doresc!