| RedBul33 a întrebat:

Din ce cauza imi merge pc-ul greu si doar ce am schimbat windowsul /procesorul este Intel(R) pentium(R) D CPU 2. 80GHz (2 CPUs) 960MB RAM//////ce trebuie sa ii fac sa mearga >bine?!?!?! ce programe sa am sincer nu prea ma pricep la pc-uri acum m`am exprimat din tot ce stiutongue ast raspunsuri concrete dau

Răspuns Câştigător
| tteo92 a răspuns:

Salut!
Formateaza HDD-urile care le ai in pc, ca dupa cum ai scris, eu zic ca ai un pc bun, ar trebui sa iti mearga bine cu 9gb ram si procesor Intel. ar fi bine sa faci o devirusare, sau daca ai un stick sau niste dvd,-uri sa pui tot ce ai important pe dvd-uri si sa formatezi HDD, cu siguranta problema vine de acol, daca zici ca numa ce ti-ai schimbat windows-ul, trebuia sa mearga foarte bine.
Formatarea unei partitii o faci asa, mergi in „my computer„ dai click dreapta pe partitia „D„ si „format„ apoi „start„ apoi „ok„ si astepti, asa faci cu toate partiile in afara de partitia „c„ unde ai windows-ul. daca faci asta, cu siguranta o sa iti mearga cum trebuie.
bafta.

| RedBul33 explică (pentru tteo92):

Teo,nu cred ca te intereseaza ce iti scriu dar scriu pentru ca imi face placere, nu sa ma laud, am dat 960 de Euro pe pc acum 5 ani din Spania!

| tteo92 a răspuns (pentru RedBul33):

Si ti-ai formatat HDD-urile, tot greu iti merge?

| RedBul33 explică (pentru tteo92):

Inca nu le-am formatat te anunt eu dupa ce le fac!

5 răspunsuri:
| ozn2012 a răspuns:

Poate nu ai formatat si celelalte partitii cand ai instalat windows-ul. Programe utilitare sunt: CCleaner, PC Tuneup Utilites.

| ashta a răspuns:

Poate itin trebuie o placa video mai buna ca poate ai monitorul mare si nu reia prea bine grafica! succes