Hehe eu as alege Iphone 4, nu stii ce aplicatii si ce sunete are la melodii. Poti sa-l scapi de la ultimu etaj din bloc ca no sa aiba nici macar o zgarietura
Era o vorba : Daca scapi un Iphone se sparge ecranul, dar daca scapi un telefon gen "caramida" se sparge parcetul. Sincer are un prieten un Iphone si cand l-a scapat odata i s-a spart ecranul si un alt prieten are un Samsung Galaxy S I(altu are S II) care sunt asemanatoare telefonului Samsung Galaxy Nexus si pe care lau scapat pana si pe beton cu ecranul fara folie si nu se vedea nimic.
Sigur..Cum zici tu, nu cred ca te pricepi mai bine la telefoane...
Nu inteleg ce vrei sa zici prin terminale, dar daca ma intrebi care l-as alege ca telefon, as alege Samsung galaxy Nexus, si acum sunt cam obosita ca sa iti zic de ce
Samsung, clar! Iphonu-l daca il scap s-a facut muci. Tata are Iphone 4S si l-a scapat pe jos, acum nu ii mai merge butonu ala bine.
Mie imi place mai mult Iphone 4 (am si eu), tati are Samsung galaxy Nexus dar mie nu-mi prea place... daca vrei sa-ti cumperi iphone te sfatuiesc sa alegi culoarea negru(daca il zgarii nu se vede) sau daca vrei poti alege pentru frumusete
AlexMaftei2001 întreabă: