| Loriiiicel a întrebat:

Doare rau daca imi fac un pierce asa:http://mommywhatsthat.blogspot.com/......in-my.html
smile pierce:-s sunt hotarata sa mi-l fac.si nu am nevoie de nu stiu ce teorie. n il fac pentru ca este,, cool" il fac pentru mine.
Deci doare?=))

3 răspunsuri:
| Daniella a răspuns:

Oo.urat pierce.Fi sigura ca o sa te doara.Cand ti-am raspuns la intrebarea ta,am crezut ca este vorba de un pierce in buza, spranceana sau limba.Dar acesta este putin ciudat.
Gandeste-te putin ca pielea de la buze este mai sensibila si te doare doar daca strangi cu dintii sau cu unghiile, dar sa ti-o gauresti? Sper ca merita. Oricum succes

| iNeedToScream a răspuns:

Twobodymodifications.wordpress.com/2011/05/03/lower-fraenum/

gasesti aici cateva informatii laughing
Si de durut, nu stiu exact, dar avand in vedere ca e o pielita subtire, nu cred ca doare foarte tare.

| horatiu6969 a răspuns:

Eu mi-am facut ieri unu la fel si nu doare dar daca stii ca iti e frica de ace mari sau de înțepături eu zic să nu iti faci de exemplu eu nu aveam nici o treaba cu acele dar ieri cand mi s-a facut gaura mi s-a facut rau cred ca de la acu ala în fine. Doare puțin cand iti atinge acu pielita aia si dupa nu doare, nici nu o sa simti cand intră acu.

BAFTĂ!