| Tramznit a întrebat:

Doresc sa-mi iau o placa completa de skateboarding. Ce placi is cele mai bune si mi le recomandati (din punct de vedere al rezistentei si al schemelor).

Răspuns Câştigător
| MG4Life a răspuns:

10.Birdhouse

Birdhouse face nişte plăci foarte bune. Pe la noi nu se prea găsesc, însă au fost câţiva care au avut şi au fost foarte mulţumiţi de ele. Despre Birdhouse ce pot să zic, e o companie înfiinţată de Tony Hawk. Alt nume mare ce foloseşte Birdhouse e Shaun White.

09.Toy Machine
La fel că şi Birdhouse, are nişte plăci de calitate foarte bună. Un prieten deţine o astfel de placă şi e foarte mulţumit de ea. Însă aceeaşi problemă că şi la Birdhouse… nu se prea găsesc la noi.

08.Alien Workshop

Un nume la fel de mare în industria skateboard’ingului. Totuşi inovaţia a adus renumele companiei. Proeicte precum "Nice Price", cu plăci cu mai puţină sau fără grafica, dar cu un preţ mai mic au prins foarte bine la public. Problemă e însă aceeaşi… în Românică noastră nu prea găsim aşa ceva. Apropo: în Alien Workshop team e şi Rob Dyrdek.

07.Chocolate Skateboards

Plăci de calitate foarte bună, clasice, alcătuite din 7 bucăţi. Tot la fel de bune sunt şi sk8′urile de la Girl. La noi se găsesc astfel de plăci pe magazinul online http://dropin.ro.

06.Element

Cea mai celebră companie de skate. Nu pot să zic că fac skate’uri prea bune. Unii au fost extrem de mulţumiţi, alţii au jurat că nu mai pun piciorul pe Element toată viaţă lor. Plăcile sunt relativ bune, doar că se rod pe margini, iar pressure cracks apar destul de repede. Totuşi, Andrei a avut un Element pe care l’a ţinut aproape 6 luni, timp în care s’a dat încontinuu. Nu ştiu, dacă ar fi după mine, l-as exclude din top, însă se află aici datorită popularităţii. Element găsiţi peste tot, în special în U-man şi mai nou pe Kickback.ro.

05.Enjoi

Deţin o astfel de placă şi sunt extrem de mulţumit de ea. E dură, dar şi elastică în acelaşi timp. Poate prea elastică. O am de aproximativ 3 luni, timp în care m’am dat destul de dur pe ea. Enjoi aparţine Dwindle Distribution, alături de Blind, Darkstar, Almost(care sunt plăci excelente) şi Speed Demons(plăci de calitate medie). În Enjoi Team sunt skateri precum :Jerry Hsu şi Cairo Foster.

04.Plan B

Şi Plan B face plăci de calitate bună. E o companie relativ noua şi deşi nu are imaginea şi renumele Element, face plăci mai bune, iar echipa e kinda’ all star team:Danny Way, Ryan Sheckler, Jereme Rogers etc.

03.Baker

Ar fi puţine de zis, în afară de faptul că plăcile sunt de o calitate excelentă. Foarte mulţi îşi doresc o placă Baker, însă sunt rare, iar atunci când un shop primeşte câteva, se dau ca pâinea caldă.

02.Habitat

Este compania soră a Alien Workshop. E puţin cunoscută, însă plăcile sunt foarte bune, în comparaţie cu alte lucruri.

01. Zero

Lider incontestabil în materie de plăci de skate. Are o imagine tip "Goth", logo’ul companiei fiind acel craniu. În ciuda acestui fapt, plăcile sunt solide ca titanul, dar si usuoare.(nu am găsit altă comparaţie).În fine, prin Team Zero găsim:una bucata Chris Cole, altă bucată Jamie Thomas etc.

0 răspunsuri: